NOVAK NIKAD ISKRENIJI: "Ne pamtim kada sam se osećao ovako jadno"! (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: EPA/Neil Hall

iNTERESANTNO

NOVAK NIKAD ISKRENIJI: "Ne pamtim kada sam se osećao ovako jadno"! (VIDEO)

Đoković je tokom izjave prokomentarisao i svog novog rivala

Objavljeno: 19:16h

Novak Đoković je savladao Huberta Hurkača sa 3:1 u najtežem izazovu u dosadašnjem toku Vimbldona i plasirao se u četvrtfinale, gde ga čeka Rus Andrej Rubljov.

Posle meča, Novak je pohvalio rivala, koji je brutalno servirao i priznao je da nije uživao u meču i da ne pamti kada se osećao ovako jadno kada je rival servirao.

- Poštovanje za njega, igrao je sjajan meč, sjajna predstava, ne pamtim kada sam se osećao ovako jadno u gemovima kada sam vraćao servise - priznao je Đoković, koji je istakao i da nije uživao u meču, ali da je uspeo da pronađe način da pobedi.

- Dobri serveri imaju prednost, nije baš meč za uživanje, ali u važnim trenucima sinoć uspeo sam da dobijem prvi set, iako je on imao 6:3 u tajbrejku, ovaj meč je mogao da ode u drugom pravcu, ali uspeo sam da zadržim nerve i da pronađem način da pobedim.

Upitan je Novak i o tome da nije 10 godina izgubio na Centralnom terenu.

- U dobrom svetlu, imam povezanost sa ovim terenom, svaki put kad izađem osećam se sve bolje. Nadam se da ce ova ljubav da traje sto više.

Na kraju je prokomentarisao i svog novog rivala.

- Rubljov je drugačiji igrač od Hurkača, ostaje blizu osnovne linije, ali neću mnogo o taktici, moram nešto da zadržim i za sebe. Jeste da sam neke veće izazove imao, ali sutra je već novi izazov. Znam da juri svoje prvo polufinale i nadam se da se to neće desiti sada - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO:

05:00

Novak odgovorio na pitanje koje ga niko nije pitao

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.