"ZNAM ŠTA MI JE ČINITI!" Novak jako dobro raspoložen pred Vimbldon
Novak Đoković na Vimbldonu, Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

"korak po korak"

"ZNAM ŠTA MI JE ČINITI!" Novak jako dobro raspoložen pred Vimbldon

Na meni da uradim svoj posao. Jedva čekam da izađem na Centralni teren, ipak je to teniski hram kako ste ga nazvali, rekao je Đoković između ostalog

Objavljeno:

Novak Đoković odbranu trofeja na Vimbldonu počinje protiv Argentinca Pedra Kaćina u ponedeljak, 3. jula od 14.30 na Centralnom terenu.

- Sve je dobro, sve je dobro za sada, što se kaže, da kucnem u drvo ili u glavu. Pripreme su odlično prošle. Ovde smo došli pre osam, devet dana sa namerom da imamo malo više vremena na travi s obzirom da je veoma specifična podloga koja zahteva više pažnje na terenu u vezi sa kretnjom i pripremama. Prosto za udarce, potpuno je drugačiji stil igre nego na šljaci i s obzirom da sam verovatno jedini igrač iz vrha koji nije igrao nikakav pripremni turnir pred Vimbldon morao sam da dođem malo ranije, tako da sam zadovoljan kako sve ide i uzbuđen za sutra - rekao je Novak u razgovoru za Sport klub.

Novak Đoković na jednom od treninga
Novak Đoković na jednom od treningafoto: Shaun Brooks / Actionplus / Profimedia

Samo se nasmejao na konstataciju da nikada nije bio veći favorit.

- Dobro je da ima anticipacije i razgovora o tome jer to je na neki način nešto što privlači pažnju na turnir, ali meni to ne menja ništa u pristupu, bio prvi ili zadnji favorit, uvek je pristup isti. Znam šta mi je činiti, sedam mečeva da se osvoji titula, milion puta sam bio u ovoj situaciji i na Vimbldonu i na ostalim Grend slemovima tako da je na meni da uradim svoj posao. Idem korak po korak, opet, Grend slemovi su takvi da igraš svaki drugi dan i dobro je što imaš priliku da se oporaviš i da nekako pripremiš svoje telo za naredni izazov. Jedva čekam da izađem na Centralni teren, ipak je to teniski hram kako ste ga nazvali - zaključio je Đoković.

Bonus video:

00:34

Novak Đoković slavi Novu godinu

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.