"JAKO VOLIM NOVAKA, ALI TO MU NE TREBA!" Bivši šampion Vimbldona misli da je ovo SRAMOTA Đokovića!
Novak Đoković, Foto: Printscreen/Twitter/Roland Garros

c-c-c

"JAKO VOLIM NOVAKA, ALI TO MU NE TREBA!" Bivši šampion Vimbldona misli da je ovo SRAMOTA Đokovića!

Žreb za treći grend slem sezone je na programu danas od 11 časova po srednjoevropskom vremenu a možete ga pratiti na zvaničnom kanalu Vimbldona, kao i u blogu Espresa

Objavljeno:

Novak Đoković će danas saznati put do pete uzastopne, a ukupno osme titule na Vimbldonu, čime bi izjednačio rekord Rodžera Federera. Ujedno bi sa 24 grend slema stigao Margaret Kort koja ima toliko mejdžora u singl konkurenciji (čak 64 ukupno).

Žreb za treći grend slem sezone je na programu danas od 11 časova po srednjoevropskom vremenu a možete ga pratiti na zvaničnom kanalu Vimbldona, kao i u blogu Espresa.

U međuvremenu, ono na šta je Novak navikao - kritike.

Nekadašnji osvajač Vimbldona u dublu sa Džonatanom Marejem (2012), Frederik Lohte Nilsen, u razgovoru za danski "Spilxperten" je istakao kako srpski teniser pokušava da se predstavi onakvim kakav nije.

Najpre je Danac komentarisao mladog zemljaka Holgera Runea u kom nacija vidi budućeg grend slem šampiona i broja 1, ali koji povremeno pokazuje prgav temperament.

Holger Rune
foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

- Mislim da je Holger dobar u medijima i u odnosu na to kako se predstavlja na društvenim mrežama. On je pošten i u toj meri stoji iza sebe. Ima i nekad dobre i smešne odgovore, mislim da je dobar i na TV-u. Znamo kako se Nik Kirjos predstavlja u raznim medijima, a Holger ima malo toga u sebi. Ne plaši se da da nešto od sebe. Ima stav, koji mu pomaže da izgradi vrednost van terena - rekao je Nilsen pa se nadovezao sa Đokovićem:

- Mislim da je to sramota za Novaka Đokovića. Jako ga volim po mnogo čemu, ali me nervira što se ne zalaže za sebe. Pokušava da prikaže sebi i svetu da je drugačija osoba od onoga što jeste. Mislim da mu to ne treba - rekao je Danac.

Bonus video:

00:48

Novak Đoković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.