Iguana upala na teniski meč i isprepadala češkog igrača, ali je zato Tomi Has uradio nešto skroz neočekivano! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@TennisTV

neželjeni gost

Iguana upala na teniski meč i isprepadala češkog igrača, ali je zato Tomi Has uradio nešto skroz neočekivano! (FOTO) (VIDEO)

Iskusan je Nemac i zna šta prvo mora da se uradi u ovakvim situacijama
Objavljeno: 13:23h

Zvezda prvog kola turnira u Majamiju nije bio nijedan teniser, već jedna iguana koja je zalutala na teren na kome su igrali Jirži Veseli i Tomi Has.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

S obzirom na to da se tereni Ki Biskejna nalaze u okviru nacionalnog parka gde ima mnogo gmizavaca, pojava iguane na terenu nije bila iznenađenje.

Međutim, duel je na kratko bio prekinut zbog njenog prisustva, a pre svega zbog češkog igrača koji se uplašio stvorenja koje je u suštini bezopasno i samo strašno izgleda.

To je pokazao iskusni Tomi Has koji je za trenutak sve iznenadio kada je rekao organizatorima da sečekaju dok uzme telefon iz torbe i napravi jedan selfi sa neočekivanim posetiocem.

A post shared by tommy haas (@tommyhaasofficial) on

Nakon toga iguana je počela da beži od čuvara koji su je lovili i tek posle pauze su uspeli da je sklone i meč je nastavljen, a Čeh se radovao pobedi.

BONUS VIDEO: Srpska publika pozdravila apaluzom Albanca koji je provocirao!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.