SA ROLAN GAROSA PRAVAC NA SUD: Brazilac priredio senzaciju, sad mu sude za ZLOSTAVLJANJE influenserke!
Tijago Sejbot Vild, Foto: EPA/Caroline Blumberg

auh

SA ROLAN GAROSA PRAVAC NA SUD: Brazilac priredio senzaciju, sad mu sude za ZLOSTAVLJANJE influenserke!

On je pokrenuo kontra postupak protiv bivše zbog nekih njenih objava na društvenim mrežama i zbog optužbi za iznudu i odlučan je da dokaže svoju nevinost

Objavljeno:

Brazilski teniser Tijago Sejbot Vild pojavio se pred sudom u Rio de Žaneiru da odgovara na optužbe bivše devojke za psihičko i fizičko zlostavljanje.

Kako je saopštilo brazilsko pravosuđe, Sejbot Vild je odmah posle poraza u trećem kolu Rolan Garosa u Parizu od Jošihita Nišioke u ponedeljak otputovao u Rio kako bi se pojavio pred sudom.

On je optužen da je 2021. godine psihički i fizički zlostavljao svoju tadašnju devojku Tajane Limu, sa kojom je bio u vezi godinu i osam meseci.

Lima, influenserka sa 1,2 miliona pratilaca na Instagramu, objavila je na društvenim mrežama snimke verbalnog zlostavljanja i poruke za koje tvrdi da je dobila od tenisera, a optužbe su preneli brazilski mediji.

Sejbot Vild je na Rolan Garosu izbio u prvi plan pobedom protiv Rusa Danila Medvedeva, a na konferenciji za novinare u Parizu tada nije želeo da govori o optužbama.

- Mislim da ovde nemamo o čemu da raspravljamo i ne mislim da to pitanje treba postavljati - rekao je 172. teniser sveta.

On je pokrenuo sudski postupak protiv bivše devojke zbog nekih njenih objava na društvenim mrežama i zbog optužbi za iznudu i odlučan je da dokaže svoju nevinost, navedeno je iz njegovog tima.

Bonus video:

00:11

Francuskinja navija za Novaka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.