"Nazivao me ku*vom, smećem, glupačom": Teniska senzacija sa Rolan Garosa čuva NAJMRAČNIJU TAJNU
Tijago Sejbot Vajld, Foto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

UŽAS!

"Nazivao me ku*vom, smećem, glupačom": Teniska senzacija sa Rolan Garosa čuva NAJMRAČNIJU TAJNU

Brazilac pokušava da zataška veliki skandal

Objavljeno:

Brazilski teniser Tijago Sejbot Vajld je izbacio drugog tenisera sveta Danila Medvedeva u prvom kolu Rolan Garosa i režirao jedno od najvećih iznenađenja na Turu u poslednje vreme.

Neretko ovakve senzacije igrače pretvaraju u heroje, ali to se neće desiti ovoga puta.

Naime, trenutno 172. teniser sveta čuva jednu mračnu tajnu.

Prema rečima njegove bivše devojke, koja ga je tužila za porodično nasilje, za Tijaga je bio skandal kada bi ona otišla sa prijateljima u restoran, želeo je da kontroliše šta oblači i nije joj dozvoljavao da nosi bikini na plaži, piše "Sportklub".

- Jednom mi je umalo slomio prst jer sam na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju, bez njega. Kada bi se naljutio, gurao me je, čupao kosu, nazivao me k..vom, smećem, glupačom - ispričala je devojka po imenu Tajan.

Ovaj proces se za sada čuva u tajnosti, ali u Brazilu je to "javna tajna". Pokušao je Vajld sve da zataška, ali posle velikog uspeha ga je sačekalo upravo ovo pitanje novinara

Medvedev i Vajld
Medvedev i Vajldfoto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

- Mislim da to nije tema o kojoj bi trebalo da razgovaramo sada, niti je to pitanje koje bi trebalo da postavljate bilo kome. Možete da pišete šta hoćete - rekao je 23-godišnjak iz države Parana pred novinarima u Parizu.

Očekivalo se da Brazilac do sada već ostvari značajnije rezultate s obzirom na talenat, ali to se za sada nije dogodilo.

Na teret mu se stavljaju varanje, psihološko maltretiranje, uništavanje kreditne kartice, pa su to verovatno stvari koje su ga "remetile" u nameri da se dokaže na Turu.

Inače, Tijago je juniorski je šampion US opena 2018. godine, a dve godine kasnije u Santijagu je osvojio svoju prvu ATP titulu, pobedom nad Kasperom Rudom u finalu. Bio je nadomak top 100, najviše je dogurao do 106. mesta, ali dalje nije mogao.

Videćemo koliko će dogurati na Rolan Garosu ili je ovo bio samo kratkotrajni bljesak Brazilca...

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.