"NOVAČE, NE CVILI, NEGO OBRIŠI SUZE!" Škot se BRUTALNO obrušio na Đokovića: "Pokazao je svoje LICEMERJE"
Novak Đoković, Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

žestoke prozivke

"NOVAČE, NE CVILI, NEGO OBRIŠI SUZE!" Škot se BRUTALNO obrušio na Đokovića: "Pokazao je svoje LICEMERJE"

Nabrojao je nekoliko situacija tokom Đokovićeve karijere kada je uzimao medicinski tajm-aut koji mu, po ovom mišljenju, nije bio neophodan. Ali to nije sve...

Objavljeno: 09:30h

Britanski mediji su retko kad bili naklonjeni Novaku Đokoviću, pa ne iznenađuje da je škotski "The Herald" jedva dočekao da oplete po srpskom teniseru nakon njegovog sukoba sa Kameronom Norijem u meču osmine finala mastersa u Rimu.

Englez je tada smečom pogodio Đokovića u noge na kraju jednog poena od kog je Novak odustao i bio mu okrenuo leđa. Doduše, Nole je stajao na sredini terena gde je bilo najlogičnije da Nori smečuje kako ne bi rizikovao da izbaci lopticu u aut, ali mu je Srbin to ipak zamerio i tvrdio je na konferenciji za medije posle meča da ga je Britanac video perifernim vidom.

Kameron Nori, Novak Đoković
foto: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

"The Herald" se zbog toga obrušio na Đokovića u tekstu pod naslovom "Novak Đoković mora da obriše suze nakon incidenta sa Norijem", a koji je potpisao Džejms Morgan.

- Postoji li smešniji način da provedete vreme nego da slušate Novaka Đokovića kako cvili na konferenciji za štampu posle meča? - pita se Morgan na početku teksta.

Potom se osvrnuo na sve što se dešavalo, odnosno izjave koje su Đoković i Nori rekli, da Srbin nije želeo da prihvati izvinjenje, te da je potez Britanca naišao na salvu kritika na društvenim mrežama.

- Internet je, naravno, takav, ali takođe i prilično dobar za vođenje evidencije svaki put kada licemerje zahteva prozivanje. I, bogami, Novak Đoković je pokazao popriličan deo svog licemerja - piše u tekstu.

Novak Đoković
foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Ovde su mislili na Noletovu tvrdnju da je Kameron uzeo medicinski tajm-aut a da mu nije zaista bio potreban, pa su nabrojali nekoliko situacija tokom Đokovićeve karijere kada je on, po njihovom mišljenju, uzimao medicinski tajm-aut koji mu nije bio neophodan, a nisu zaboravili ni da je lopticom pogodio sudiju na Ju-Es openu.

- Sećamo se kada je bio kritikovan jer je uzeo medicinski tajm-aut u finalu Australijan opena 2020. protiv Dominika Tima tokom jednog poena u meču kada se činilo da Austrijanac preuzima kontrolu nad mečom. Zatim se Sten Vavrinka požalio sudiji na dužinu pauze koju je Đoković uzimao usred finala Ju-Es opena 2016. „Potpuna zloupotreba pravila“, izjavio je Patrik Mekinro koji je u to vreme komentarisao za američku televiziju.

- Endi Rodik se 2008. našalio da misli da Đoković mora da ima SARS i ptičiji grip, dok je Endi Marej primetio, tokom finala Australijan opena 2015, da stalno pravi pauze - piše Morgan pa "pecka" Đokovića i zbog ponašanja u meču koji je usledio:

Novak Đoković, Novak Đoković ljut, Novak Đoković besan
foto: Profimedia

- Da je iskoristio pravovremenu pauzu, možda ne bi izgubio od Holgera Runea, tokom još jednog vatrenog okršaja u kom je uputio seriju psovki na račun svog trenera Gorana Ivaniševića.

Prozvao je Novaka i zbog celokupne sitiacije kada je u pitanju Australija, istakao turnir i žurku koju je napravio u Beogradu tokom korone i kao zaključak rečenicu iz naslova - da obriše suze!

Bonus video:

00:57

NOVAKA SU BOSANSKE PIRAMIDE LEČILE OD PORAZA Dr Osmanagić otkrio NA KOJI NAČIN su drevna zdanja pomogla najboljem teniseru sveta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.