CICIPAS IGRAO DO 2 UJUTRO: Grk eliminisao jednog pa drugog Lorenca i rastužio Italijane! (VIDEO)
Stefanos Cicipas, Foto: EPA/Ettore Ferrari

lavovski napor

CICIPAS IGRAO DO 2 UJUTRO: Grk eliminisao jednog pa drugog Lorenca i rastužio Italijane! (VIDEO)

Borna Ćorić je izbacio Fabijana Marožana koji je priredio iznenađenje turnira, eliminisavši prvog tenisera sveta Karlosa Alkarasa

Objavljeno:

Peti teniser sveta Stefanos Cicipas rekao je da je iza njega veoma naporan dan na mastersu u Rimu, nakon što se je u utorak završio meč šesnaestine finala sa Lorencom Sonegom, a onda skoro u dva ujutro savladao njegovog zemljaka i imenjak Muzetija i plasirao u četvrtfinale.

Grčki teniser je pobedio Lorenca Muzetija (19. na ATP listi) sa 7:5, 7:5. Meč je završen u 1.43 ujutru.

- Bio je to vrlo ispunjen dan, mogu vam to reći. Proveo sam ceo dan na terenu. Moralo je tako, kiša je smetala, tako da sam srećan što se dan ovako završio. Danas sam se jako trudio. U stvari večeras, ne danas - rekao je Cicipas, a preneo ATP.

Cicipas, prošlogodišnji finalista Rima, prethodno je u utorak odigrao drugi set u trećem kolu protiv Sonega, nakon što je taj meč prekinut zbog kiše.

Stefanos se nije žalio na organizaciju već je rekao da je zapravo bilo divno plasirati se među osam najboljih na ovaj način.

- Mislim da je sutra (sreda) slobodan dan, pa moram da napunim baterije i fokusiram se na sledeći meč - dodao je Cicipas.

U četvrtfinalu Cicipas će igrati protiv hrvatskog tenisera Borne Ćorića. Ćorić, 15. nosilac, u osmini finala je savladao mađarskog igrača Fabijana Marožana sa 3:6, 6:4, 6:3.

Marožan je prethodno priredio iznenađenje turnira, eliminisavši prvog tenisera sveta Karlosa Alkarasa.

Bonus video:

00:57

NOVAKA SU BOSANSKE PIRAMIDE LEČILE OD PORAZA Dr Osmanagić otkrio NA KOJI NAČIN su drevna zdanja pomogla najboljem teniseru sveta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.