SUROVO PRIZNANJE! Đoković OTKRIO zašto nikada neće biti PRIJATELJ sa Nadalom i Federerom
Đoković, Nadal i Federer, Foto: EPA/Andy Rain

au!

SUROVO PRIZNANJE! Đoković OTKRIO zašto nikada neće biti PRIJATELJ sa Nadalom i Federerom

Srpski as bez dlake na jeziku o najvećem rivalstvu

Objavljeno: 22:14h

Najbolji srpski teniser Novak Đoković brati titulu na Mastersu u Rimu, a tokom boravka u tom gradu je dao zanimljiv intervju za list "Korijere dela sera" i tom prilikom objasnio odnos sa dvojicom najvećih rivala,Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Švajcarac se penzionisao krajem prošle godine, dok su ostala još dva člana nekadašnje "velike trojke", Novak i Rafa, čiji se konačni obračun očekuje na Rolan Garosu.

Đoković i Federer
Đoković i Federerfoto: Antoine Couvercelle / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia

Đoković je pojasnio svoj odnos sa Rodžerom Federerom.

- Nikada nismo bili prijatelji, to među rivalima nije moguće, ali nikada nismo bili ni neprijatelji. Oduvek sam poštovao Federera, jedan je od najvećih svih vremena, imao je neverovatan uticaj, ali nikada nismo bili bliski - rekao je Đoković za "Korijere dela sera".

Potom je Srbin govorio i o Rafaelu Nadalu.

Nadal i Đoković
Nadal i Đokovićfoto: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

- Rafa je samo godinu stariji od mene, obojica smo blizanci u horoskopu, i u početku smo čak dvaput izašli na večeru. Ali čak i s njim je prijateljstvo nemoguće. Oduvek sam ga poštovao i mnogo mu se divio. Zahvaljujući Federeru i njemu postao sam to što jesam. To će nas zauvek ujedinjavati, i zato osećam zahvalnost prema njima. Nadal je deo mog života, u poslednjih petnaest godina više sam viđao njega nego svoju majku - objašnjava 35-godišnji Beograđanin.

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.