"NOVAK I ALKARAS IMAJU ISTE ŠANSE DA OSVOJE ROLAN GAROS!" Amerikanac spomenuo i Nadala (FOTO)
Novak Đoković i Karlos Alkaras, Foto: EPA/Juanjo Martin

PREDIKCIJE ZA PARIZ

"NOVAK I ALKARAS IMAJU ISTE ŠANSE DA OSVOJE ROLAN GAROS!" Amerikanac spomenuo i Nadala (FOTO)

Pričate o dvojici najboljih igrača u istoriji, a on da ide kao potencijalni favorit protiv njih, rekao je teniser koji nije igrao od leta

Objavljeno:

Rolan Garos, drugi Grend slem u sezoni igra se od 28. maja do 11. juna ove godine, a mnogi već sada govore o potencijalnom šampionu u Parizu.

Jedan od njih je i Rejli Opelka, američki teniser koji zbog povrede kuka ne igra od prošlog leta, a sada je govorio za Tenis Čenel.

Rejli Opelka
Rejli Opelkafoto: EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

- Ako je Nadal na Rolan Garosu, a meni život zavisi od toga, kladiću se svaki put na njega iz poštovanja, to je jedino što može da se uradi - rekao je Opelka.

Rafael Nadal
Rafael Nadalfoto: Profimedia

Zanimljivo je da je dvojici igrača dao jednake šanse da osvoje titulu.

- Iza Rafe, rekao bih da je Karlos Alkaras jedini koji može da ga pobedi sada, kao što je i jedini koji može da pobedi Novaka Đokovića na Rolan Garosu. Teško je birati između Novaka i Alkarasa iza Nadala, ali njima dvojici dao bih jednake šanse da osvoje turnir. To pokazuje koliko je Alkaras dobar. Pričate o dvojici najboljih igrača u istoriji, a on da ide kao potencijalni favorit protiv njih. Toliko o tome koliko je ova diskusija šašava - poručio je Opelka.

Bonus video:

00:45

Đoković trenirao sa Međedovićem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.