URNEBESNA IZJAVA NOVAKA ĐOKOVIĆA POSLE TEŠKE POBEDE: Srbin se baš namučio, ali mu humor ne manjka
Novak Đoković, Foto: Starsport©

HIT!

URNEBESNA IZJAVA NOVAKA ĐOKOVIĆA POSLE TEŠKE POBEDE: Srbin se baš namučio, ali mu humor ne manjka

Novaku pao kamen sa srca nakon trijumfa na startu Srpska opena

Objavljeno: 19:19h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je pobedio Luku van Aša u osmini finala Srpska opena, posle velike borbe sa 2:1 u setovima.

Srbin nije bio zadovoljan stanjem terena...

- Ovo je najsporiji teren koji sam ikada video, nisam mogao udarcima da prodirem kroz teren i svaka lopta je bila lako vraćena pa sam malo uhvatio ritam tek u finišu drugog seta i srećan sam što sam pobedom zavrišio meč. Atmosfera je bila fantastična, zahvalan sam svima koji su došli da me podrže- rekao je Đoković posle pobede.

- Hvala svima što ste došli, ovo je najbolja atmosfera u kojoj sam igrao. Igrali smo skoro tri sata vi ste ostali, i zbog vas sam danas pobedio - kaže Novak.

Dotakao se i protivnika i usput se našalio na svoj račun...

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Starsport©

- Ružno zvuči, ali nisam poznavao današnjeg protivnika. Perspektivan teniser, pobedio je Vavrinku. Teški su uslovi, teren, loptice. Trenurao sam ovih dana, ali jedno je trening a drugo meč. Nisam bio na svom nivou. Čestitam mu na borbi. Hvala što je dekicu poput mene pustio danas da pobedi.

O narednim mečevima...

- Dekica u sportskom smislu, a ne u životnom... Imam još vremena jer sam sebi zadao da igram još dosta godina, ali videćemo to još. Zapravo u životu se nikada ne zna šta se može desiti sutra ili za godinu dana kada se pređe 35 godina svaki turnir znači duplo više i sam osećaj igrati ovde prvi i možda jedini put nešto je u meni izazvalo puno emcoija i jako m je drago što sam tu - zaključio je Novak Đoković.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.