Da li je ovo PRAVI uzrok Noletovog SUNOVRATA? Jelena unela razdor u porodicu Đoković?! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

O čemu se zapravo radi?

Da li je ovo PRAVI uzrok Noletovog SUNOVRATA? Jelena unela razdor u porodicu Đoković?! (FOTO) (VIDEO)

Izgleda da su porodični problemi u porodici najboljeg srpskog sportiste svih vremena uzrokovali njegog pad
Objavljeno:

Čitava planeta je u rebusu i pokušava da odgonetne odgovor na pitanje šta se to desilo sa Novakom Đokovićem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Srpski teniser je od osvajanja Rolan Garosa potpuno drugi igrač, a njegovi uspesi od tog trenutka mogu se nabrojati na prste jedne ruke, dok se neuspesi nižu u serijama.

foto: Reuters

Posle pada u drugom delu prošle sezone zbog koga je izgubio prvo mesto na ATP listi, drugi reket planete je izuzetno loše krenuo i u 2017. godini.

Nakon titule u Dohi usledio je šokantan poraz na Australijan openu u drugom kolu od tada 117. igrača sveta Denisa Istomina, a potom i eliminacija u četvrtfinalu Akapulka od Nika Kirjosa.

foto: Reuters

Zbog svega toga uveliko kolaju priče o tome šta su razlozi tako ogromnog pada u igri svojevremeno najdominantnijeg tenisera ikada, koji nije znao za poraz.

Deo javnosti je to pripisivao potpunoj promeni režima ishrane i prelasku na venganstvo, a drugi deo je uzrok pronalazio i porodičnim problemima o čemu je u avgustu govorio i sam Đoković, a mnogi su tada govorili da su on i Jelena bili pred razvodom, ali da su uspeli da povrate svoju ljubav i ostanu u vezi, a da je tako potvrđuje i druga Jelenina trudnoća.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.