NAJLUĐA PROGNOZA DOLAZI OD VELIKOG ĐOKOVIĆEVOG KRITIČARA! Legenda okrenula ploču - osvojiće kalendarski slem
Novak Đoković, Foto: EPA/JAMES ROSS

pa, da li je ovo moguće?

NAJLUĐA PROGNOZA DOLAZI OD VELIKOG ĐOKOVIĆEVOG KRITIČARA! Legenda okrenula ploču - osvojiće kalendarski slem

Neverovatne reči od čoveka kome Novak nije omiljeni lik

Objavljeno: 22:20h

Legendarni australijski dubl igrač, Tod Vudbridž gostovao je u jednom podkastu, gde je pričao o Novaku Đokoviću.

Vudbridž je često u prošlosti umeo da kritikuje Novaka Đokovića, ali je sada imao pravi hvalospev o najboljem teniseru sveta.

Australijanac veruje da bi Novak Đoković mogao da osvoji sva četiri Grend slem trofeja i misli da je nikad bliži ovakvom ostvarenju nego ikada pre.

- Mislim da Novak Đoković ima najbolju priliku od svih koje je ikada imao da osvoji kalendarski Grend slem. Mislim da su mu sva četiri "mejdžora" na tacni ove godine. Verujem da je to za njega apsolutni cilj ove sezone. Mislim da će prilagoditi svoj raspored, odrediće ga tako da bude na vrhuncu forme na sva četiri Grend slem turnira.

Legendarni dubl
Legendarni dublfoto: Profimedia

- Mslim da su mu se zvezde poklopile, s obzirom na sve što se dešavalo u poslednjih nekoliko godina. Bio je toliko iznad bilo koga drugog u muškoj konkurenciji na Australijan openu. Nisam video tako veliki jaz ikada u mom vremenu.

Vudbridž smatra da je zbog svega što mu se desilo tokom karijere Novak sada mentalno naučio da se nosi sa svim stvarima i baš zbog toga veruje da je sada bliži nego ikada kompletiranju kalendarskog Grend slema.

- Zapravo bih ga izabrao da osvoji kalendarski Grend slem ove godine pre nego ikada ranije u njegovoj karijeri i razlog za to mislim da je mentalno naučio da se nosi sa neverovatnom količinom stresa, anksioznosti, stvarima koje su bile bačene na njega.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Svi su iza njega i mislim da sada ima "otvoren prozor" gde ne mora da brine ni o čemu. Može samo da izađe, da igra i spoji sve zajedno - rekao je Vudbridž.

Podsetimo, Đoković je imao takvu priliku 2021. godine, ali je tada izgubio finale od Danila Medvedeva na US openu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.