KIRJOS ŠOKIRAO KAO NIKADA: Da sam pobedio Đokovića ne bih morao da se nosim sa svim ovim sra****!
Kirjos i Đoković, Foto: EPA/Kieran Galvin

au!

KIRJOS ŠOKIRAO KAO NIKADA: Da sam pobedio Đokovića ne bih morao da se nosim sa svim ovim sra****!

Australijanac pod velikim pritiskom

Objavljeno: 17:12h

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos je važio za jednog od najvećih talenata, ali nikada nije uspeo da slavi na najvećim turnirima.

Najbliže Grend slem tituli je bio na Vimbldonu prošle godine kada ga je u četiri seta savladao Novak Đoković i osvojio sedmu titulu u Londonu.

Kirjos se u podkastu kod poznatog jutjubera Logana Pola podsetio finala i rekao kako je tada mogao da pobedi Novaka i konačno "začepi usta" svim hejterima.

- Rekao bih da sam ja verovatno najneprofesionalniji teniser. Ne zagrevam se pre mečeva, nemam trenera i slično. To je sve što sam znao od kada sam imao sedam godina. Prošle godine je bila odlična šansa da stignem u finale i postignem stvari koje ostaju zauvek - rekao je Kirjos.

Ispričao je istom prilikom i da bi se verovatno povukao na bar godinu ili dve, da je pobedio Novaka u finalu, a dobro je krenuo i dobio je jedan set.

Nik Kirjos
Nik Kirjosfoto: Profimedia

- Mislim da mogu da osvojim grend slem. Na Vimbldonu sam bio tu, na dva seta od titule. Osvojio sam prvi set, a onda sam rekao ‘to je to’, posle čega nisam ostao u momentu, a on se potpuno pribrao - objasnio je Kirjos svoju kardinalnu grešku.

- Stvarno mislim da sam mogao da osvojim, to je uvrnuto, ali ne čak ni za mene, nego za sve ostale, čak i za ‘hejtere’. Konačno bih mogao da se odmorim. Mogao bih samo da odem kući i da spavam u svom krevetu, da se ne nosim sa svim tim s***ima - rekao je Kirjos.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.