Muta Nikolić ima divan plan: Ovo će preporoditi beogradsku košarku! Ali... Njima su važnije kafane (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

Legenda!

Muta Nikolić ima divan plan: Ovo će preporoditi beogradsku košarku! Ali... Njima su važnije kafane (FOTO)

Kada stručnjak sa tolikim renomeom daje ovakve tvrdnje, onda bi time država i sve druge vlasti trebalo ozbiljno da se pozabave i pomognu...
Objavljeno: 13:48h

Veoma interesantna ideja. Miroslav Muta Nikolić, aktuelni trener Dynamic-a i pomoćnik Aleksandru Đorđeviću u reprezentaciji Srbije, ima plan u saradnji sa predsednikom ovog dorćolskog košarkaškog kluba Velimirom Jojićem.

Plan po kome bi beogradska košarka dobila centar kakav ima retko gde u Evropi. A, ako neko taj plan može da iznese, to je onda on. Znanje ima, sve ostalo je tu... Samo još ta lova!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ovde u centru, mogu da naprave milion kafana, kafića i klubova, a ne mogu jedan košarkaški centar. Moja ideja je da se napravi centar evropske košarke, gde bi dolazile ekipe sa celog kontinenta i gde bi bili organizovani turniri, kao i razne druge manifestacije. Za to nam treba proširenje hale na 2500 mesta, o čemu sam ti već pričao, kao i jedan hotel gde bi svi bili smešteni. Sami to ne možemo. Jeste Velja veliki Dorćolac, ali niko ne može sam. Apelujem na vlast da nam pomogne, jer ja znam da mogu da napravim velike stvari sa košarkom. Znanje imam, Dinamik je tu, samo još da lokalne, gradske i republičke vlasti sve prepoznaju. Mora i lokalna vlast da nam izađe u susret, koliko god može da nam pomogne, pa čak i finansijski, iako znam da i nije baš u idealnom platežnom stanju - rekao je Muta Nikolić u razgovoru za Starogradski.com.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.