OSTAVILA GA ŽENA ZBOG RATA U UKRAJINI, A ĐOKOVIĆA SRAMNO PROZIVAO! Teniser vojnik u PAKLU zbog svojih odluka! FOTO
Sergej Stahovski sa suprugom, Foto: stako_s/Instagram

nije mu lako!

OSTAVILA GA ŽENA ZBOG RATA U UKRAJINI, A ĐOKOVIĆA SRAMNO PROZIVAO! Teniser vojnik u PAKLU zbog svojih odluka! FOTO

Stahovski će se do kraja boriti za svoju zemlju

Objavljeno:

Bivši ukrajinski teniser Sergej Stahovski polako gubi konce!

On je bio jedan od prvih koji je uzeo oružje u ruke kada je Rusija napala njegovu zemlju, ali, rat je potrajao i doneo mu probleme na privatnom planu.

Naime, njega je ostavila supruga Anfisa Bulgakova.

Sergej i Anfisa godinama su u braku i ima troje dece. Ali, odlučila je ipak da se razvede najverovatnije jer Stahovski nema nameru da napusti Ukrajinu.

Njegova supriga je Mađarica, inače ruskih korena, otputovala je sa decom u Mađarsku odmah čim je počeo rat, a sad su odlučili da se razvedu.

- Rat je ubrzao proces razvoda. Sve je za nju bilo crno ili belo. Ovde si ili živ ili mrtav, a nekada si i ranjen. Ne shvata da može da dođe do dogovora ovde, sve je veoma jednostavno i plaši me - poručio je Sergej.

- Pričao sam sa suprugom i decom dok smo pokušavali još da izgladimo stvari, morao sam da objasnim kakav je haos ovde, nije onako kako oni vide iz Mađarske.Drugačije je u Ukrajini. Ljudi gube decu, roditelje, familije...

Sergej Stahovski je na jako ružan način govorio o teniserima kolegama. Ukrajinac je prvo objavio prepisku sa Novakom Đokovićem i zahvalio mu se na podršci i rečima utehe, da bi kasnije potpuno promenio "iskaz" i rekao kako srpski as želi samo da bude voljen i da ne želi da kritikuje vojne operacije u Ukrajini.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.