"ĐOKOVIĆ JE I DALJE U OPASNOSTI, JEDAN POGREŠAN POKRET I..." - Australijski lekar upozorio Novaka!
Novak Đoković, Foto: EPA/JOEL CARRETT

strepnja ostala

"ĐOKOVIĆ JE I DALJE U OPASNOSTI, JEDAN POGREŠAN POKRET I..." - Australijski lekar upozorio Novaka!

Keš je rekao da je Srbin izuzetno posvećen oporavku što mu pomaže da se nosi sa povredama, a pominje i genetiku

Objavljeno:

Doktor Piter Larkins i čuveni australijski teniser Pet Keš uključili su se u raspravu o statusu povrede Novaka Đokovića i oko pitanja da li Srbin simulira problem sa zadnjom ložom ili on stvarno postoji.

Doktor Larkins se koncentrisao na zavoj oko butine Đokovića.

- Apsolutno nemojte sumnjati da je to stvarno. Verovatno postoji neka svest o tetivi kolena. To bi moglo biti povezano sa nervima. On se verovatno nalazi tako fino u skladu sa svojim telom da će i kod najmanje stvari biti svestan da ima problem. On je i dalje na jedan pogrešan korak od toga da mu se desi nešto ozbiljnije.

Novak Đoković
foto: EPA/JOEL CARRETT

Keš je rekao da je Srbin izuzetno posvećen oporavku što mu pomaže da se nosi sa povredama.

- Ono što Novak radi, a poznato je, jeste da ide u hiperbaričnu komoru. I to će pomoći izlečenju. To je zaista pametno. Pokušava razne stvari. On uvek istražuje, pokušava različite stvari, pronalazi rešenja koja će mu pomoći da se oporavi. On troši sate i sate na rehabilitaciju. Nešto od toga je i genetika. Igrači lagane građe mogu se malo vratiti, ali on samo ulaže dodatni napor i ima veće šanse da se oporavi.

Novak Đoković
foto: EPA/FAZRY ISMAIL

Ali i Pet Keš upozorava:

- Samo jedan čudan pokret i ako ste na krivoj nozi ili skočite, a nije zalečeno 100 posto, postoji rizik - rekao je Keš.

- Nema sumnje da postoji rizik da bi mogao nešto da uradi u narednih nekoliko mečeva. To bi mogao biti neki čudan pokret ili istegnuće i to bi bio kraj njegovog turnira, osim ako nije u finalu pa bi mogao da izdrži.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.