"JA NE VIDIM DA NOVAK IMA PROBLEMA SA POVREDOM"... Nova poruka za Đokovića - "Krije ih neverovatno dobro"
Novak Đoković i Stefanos Cicipas, Foto: Profimedia

"mentalno je spreman"

"JA NE VIDIM DA NOVAK IMA PROBLEMA SA POVREDOM"... Nova poruka za Đokovića - "Krije ih neverovatno dobro"

Znam da mu je uvijena noga, ali mislim da, kada su igrani važni poeni, nije imao nikakvih poteškoća sa kretanjem, kao ni poteza koji bi mu uticali na kretanje, rekao je bivši osmi teniser na svetu

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u devet časova ujutru igra protiv Aleksa De Minora u osmini finala Australijan opena.

Pred meč na "Rod Lejver areni", posle čuvenog nemačkog tenisera, o povredi Beograđanina govorio je Mark Filipusis, trener Stefanosa Cicipasa.

- Stoprocentno je tako. Novak je, po mom mišljenju, najveći favorit. Možda je pod stresom, ali kada bi Stef igrao sa njim u ovom trenutku, rekao bih da je sto odsto spreman - rekao je Filipusis.

Ukazivanje pomoći Novaku Đokoviću
Ukazivanje pomoći Novaku Đokovićufoto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Smatra da se Nole odlično kreće i pored problema sa povredom.

- Izgleda dobro. Čvrst je, neverovatno udara lopticu, dobro se kreće i jedan je od najboljih u tom segmentu na turu. Videćemo da li će biti nekih fizičkih problema za Novaka, ja ih ne vidim. Ako ih ima, krije ih neverovatno dobro.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Martin KEEP / AFP / Profimedia

Malo o domaćem teniseru...

- Biće fizički veoma zahtevan meć. De Minor će tražiti duge relije, to je ono što inače radi. Voli da igra defanzivno, ali je isto tako dobar u kontrama. Biće spreman večeras i biće veoma zanimljiv meč za gledanje.

Ne isključuje da će se Novak Đoković mučiti.

- Udara dobro, fizički izgleda dobro, mentalno je spreman za borbu... Kada ste toliko koncentrisani i napeti dok igrate, morate naći i ravnotežu kako biste bili opušteni. Gledao sam poslednji Novakov meč i, čoveče, veoma je dobar. Znam da mu je uvijena noga, ali mislim da, kada su igrani važni poeni, nije imao nikakvih poteškoća sa kretanjem, kao ni poteza koji bi mu uticali na kretanje - zaključio je nekadašnji osmi reket sveta i osvajač 11 ATP titula.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.