"SAMO NOVAK ZNA KOLIKO JE POVREĐEN"... Čuveni nemački teniser o Đokovićevim problemima (FOTO)
Ukazivanje pomoći Novaku Đokoviću, Foto: Dovgan/UK Sports Pics / Sipa Press / Profimedia

"teško je reći"...

"SAMO NOVAK ZNA KOLIKO JE POVREĐEN"... Čuveni nemački teniser o Đokovićevim problemima (FOTO)

Kada izađete na teren uvek skoči adrenalin, prima lekove protiv bolova, rade na tome neki od najboljih timova van terena da bi se to sredilo, istakao je on

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas od devet časova igra protivAleksa De Minora u osmini finala Australijan opena.

Pred ovaj meč sa novinarima u Melburn parku razgovorao je čuveni nemački teniser Tomi Has i govorio je o povredi Beograđanina.

- U ovom trenutku samo on zna koliko je loša situacija sa preponom, teniski navijači, mi, vi novinari, svi gledamo da vidimo neke znakove tokom meča kolika je povreda. Teško je reći kada pobedite nekog kao što je Dimitrov u tri seta, sprema se za meč protiv De Minora i publike. Tokom meča će znati kako se oseća, poslao je poruke da nije dobro, da brine zbog toga, ali čak i sa povredama takmičarski duh se oseti tokom mečeva - istakao je Tomi.

Tomi Has
Tomi Hasfoto: EPA/John G Mabanglo

Nemac je siguran da će Nole biti spreman za Australijanca.

- Kada izađete na teren uvek skoči adrenalin, prima lekove protiv bolova, rade na tome neki od najboljih timova van terena da bi se to sredilo. Mislim da će biti spreman da igra, on je neko ko je potpuno fokusiran, nalazi se na misiji, verovatno će pronaći način, ali ćemo videti. Druga nedelja je teža, drugi igrači su spremni, i oni žele da pošalju poruku da zaustave devetostrukog šampiona Australijan opena. I dalje mislim da je favorit da osvoji - rekao je Has.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.