NOVAKU PODRŠKA NAVIJAČA MNOGO ZNAČI: Hvala što ste ostali ovako kasno, osećao sam se najbolje u karijeri!
Novak Đoković, Foto: EPA-EFE/JOEL CARRETT

bilo je fenomenalno

NOVAKU PODRŠKA NAVIJAČA MNOGO ZNAČI: Hvala što ste ostali ovako kasno, osećao sam se najbolje u karijeri!

Želim da kažem da volim moje roditelje i brata

Objavljeno:

Novak Đoković vratio se u Melburn posle dve godine i dobio fantastičnu podršku uoči prvog meča na Australijan openu protiv Roberta Karbaljesa Baene.

Posle dva sata i dva minuta je dobio taj meč, a potom se od srca zahvalio publici u Melburnu na ovacijama i aplauzima kojima su ga dočekali.

- Hvala svima što ste ostali ovako kasno. Hvala vam za ovakav prijem. Osećam se srećno jer sam se vratio. Na ovom terenu sam imao velikih pobeda, osećao sam se najbolje u karijeri - pričao je Đoković u izjavi posle meča.

- Što više pobeđujem, sve sam samouvereniji. Svaki put kada izađem na ovaj teren je tako. Imao sam sreće da pobedim u mnogo mečeva na ovom terenu, posebno u večernjem terminu. Zato, da mogu da biram mesto i vreme, jedan teren gde bih voleo da igram, to bi uvek bila Rod Lejver arena u večernjem programu - otkrio je Đoković.

Novak Đoković
foto: Martin KEEP / AFP / Profimedia

Zatim je istakao zadovoljstvo svojom igrom, posebno u trećem setu u kom nije izgubio nijedan gem.

- Veoma sam zadovoljam kako sam igrao u trećem setu, Nisam mu dao puno šansi da diše. U drugom setu je bilo uspona i padova. Sa njim sam trenirao u Španiji i zaslužuje veliki aplauz - pohvalio je Novak svog rivala.

Na kraju je iskoristio priliku da se zahvali svojim najbližima.

- Želim da kažem da volim moje roditelje i brata. Oni su tu posle 15 godina. Posle moje prve titule 2008. ponovo su tu, u mom boksu ovde u Australiji. Nadam se da će mi doneti sreće i ove godine - zaključio je najbolji srpski teniser.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.