KIRJOS POKAZAO ŠTA MU JE BILO U KOLENU! Nije za one sa slabim želucem (FOTO)
Nik Kirjos, Foto: EPA/Andre Pichette

NIJE MU LAKO!

KIRJOS POKAZAO ŠTA MU JE BILO U KOLENU! Nije za one sa slabim želucem (FOTO)

Sve što mogu da uradim jeste da se vratim. To je brutalno, rekao je Nik između ostalog na konferenciji za medije

Objavljeno:

Šok vesti dočekale su nas ovog jutra sa Australijan opena pošto je domaći teniser Nik Kirjos odlučio da se povuče zbog povrede kolena.

Australijanca čeka artoskopsa operacija pošto ima suzu u bočnom meniskusu i cistu, a o tome je govorio i na konferenciji za medije.

MOTIVISANIJI VIŠE NEGO IKADA: Može li Đoković u drugačijem ritmu do jubilarne titule u Melburnu? (FOTO)

- Očigledno sam skrhan. To je moj domaći turnir gde sam pobedio u dublu i verovatno igrao najbolji tenis u svom životu. Sve što mogu da uradim jeste da se vratim. To je brutalno - rekao je Nik i dodao:

- Bio sam veoma strog prema sebi posle US opena i zaista sam pokušao da uradim prave stvari kako bih ovde stigao u najboljoj formi. Loš tajming, moj domaći slem, dolazim kao jedan od favorita... Vratiću se da igram na najboljem nivou.

Nik Kirjos
Nik Kirjosfoto: Profimedia

Kirjos se oglasio i na društvenim mrežama gde je otkrio šta je izvadio iz svog kolena, a poruku je poslao i njegov tim spomenuvši Novaka Đokovića.

Nik Kirjos
foto: Printscreen/Instagram/k1ngkyrg1os

- Iskoristili smo meč protiv Novaka da vidimo da li može da se takmiči na najvišem nivou. Prošle nedelje Nik je osetio nelagodnost u kolenu. Vredelo je istrajati da vidimo da li može da se vrati. Učinio je sve, ali...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.