SAMO NE TO: Novak Đoković prekinuo trening sa Medvedevom zbog POVREDE! (FOTO/VIDEO)
Novak Đoković prima pomoć zbog levog kolena, Foto: EPA/James Ross

uff...

SAMO NE TO: Novak Đoković prekinuo trening sa Medvedevom zbog POVREDE! (FOTO/VIDEO)

Problem je tetiva levog kolena

Objavljeno: 08:44h

Najbolji srpski teniser Novak Đoković napustio je svoj trening meč protiv Danila Medvedeva, nakon što je na polovini istog tražio pomoć lekara zbog problema sa kolenom leve noge!

Novakova sesija sa Rusom trebalo je da traje 75 minuta, ali je Novak odustao posle samo 36 zbog činjenice da se nije baš dobro kretao u tim trenucima, javljaju mediji u Australiji.

Đoković je bio ubedljiv protiv Medvedeva na početku duela, da bi pri rezultatu 3:2 dobio tretman ekstenzije (rastezanje zglobova) kolena. Problem je tetiva levog kolena.

Danil je potom dobio naredna dva gema, dok je Nole dobio isti tretman na pauzi kada je zaostajao rezultatom 4:3 i ponovo pri rezultatu 5:4.

1 / 6 Foto: EPA/James Ross

Novak je potom morao da odustane, a španski veteran Pablo Anduhar ga je zamenio i nastavio da igra protiv Medvedeva.

Australijan open počinje 16. januara, a Đoković je u petak trebalo da igra i egzibicioni meč sa Nikom Kirjosom. Ulaznice za taj duel rasprodate su za samo 58 minuta.

Novak Đoković
foto: EPA/MATT TURNER

Novak je nedavno u polufinalu Adelejda protiv Medvedeva takođe imao problema sa povredom, kada je dobio medicinski tretman zbog tetive. Na kraju je poručio da je sve u redu i da nije bilo ništa ozbiljno inače ne bi mogao ni da završi meč.

Tako je smatrao i Medvedev jer se u jednom trenutku, narugao Novakovom žaljenju na povredu, hvatajući se za mišić i oponašujući šepanje.

Podsetimo, osvojio je Adelejd 1 pobedom u finalu nad Sebastijanom Kordom koji je pružio sjajan otpor.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.