TUGA: Preminuo legendarni NIK BOLITJERI! Teniski svet se oprašta od velikana, oglasio se i srpski as!
Nik Bolitjeri, Foto: EPA/GEORG HOCHMUTH

loša vest

TUGA: Preminuo legendarni NIK BOLITJERI! Teniski svet se oprašta od velikana, oglasio se i srpski as!

Emotivnu oproštajnu poruku ostavio je i jedan od najpoznatijih polaznika Nikove akademije

Objavljeno: 09:40h

Legendarni teniski trener, Nik Bolitjeri, preminuo je u 92. godini života u svom domu, a putem društvenih mreža od njega se opraštaju mnogobrojni teniseri i teniserke.

Još 20. novembra u javnost je izašla vest da je Bolitjeri umro, vrlo brzo je to demantovano, ali ovoga puta su se oglasili i brojni teniseri i teniserke kojima je Nik bio mentor.

Između ostalog se putem Instagrama oglasio i Filip Krajinović, koji je okačio fotografiju iz mladosti sa Boletijerijem uz koju je ostavio oproštajnu poruku.

Filip Krajinović, Nik Bolitjeri
foto: Printscreen/Instagram/krajinovic_filip

- Hvala ti za sve legendo, nedostajaćeš mi - stavio je Filip uz emotikon slomljenog srca.

Filip Krajinović, Nik Bolitjeri
foto: Printscreen/Instagram/krajinovic_filip

Dosta dužu oproštajnu poruku ostavio je Tomi Has, koji je upravo pod vođenjem Bolitjerija svojevremeno dostigao drugo mesto na ATP listi.

- Toliko uspomena, ne znam gde da počnem. Niki, hvala ti za tvoje vreme, znanje, povećenost, ekspertizu i želju da podeliš svoje znanje i da me mentorišeš. Dao si mi mogućnost da pratim svoje snove. Bio si sanjar i pretvarao si snove u javu, pionir našeg sporta i jedan koji se neće ponoviti. Nedostajaćeš mi u akademiji, nedostajaće mi naše priče o tenisu, kako pokazuješ svoj ten, blistave zube. Nedostajaće mi golf sa tobom, tai-či, pokušaji da me "prevariš", izjedanje Snikersa i trčanje u grmlje posle toga... I to što sam slušao sve tvoje planove čak i sa 91 godinom starosti. Hvala još jednom za sve - napisao je Nemac.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.