Razvezala jezik i otkrila sočne tajne tenisa: Ko su lezbijke među igračicama, a koje imaju momke da im odrađuju muške poslove? (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/domicibulkova

vrele tajne

Razvezala jezik i otkrila sočne tajne tenisa: Ko su lezbijke među igračicama, a koje imaju momke da im odrađuju muške poslove? (FOTO)

Intervju ruske teniserke je izazvao pravi zemljotres u svetskim medijima
Objavljeno: 11:33h

Intervju koji je dala ne toliko uspešna i poznata bivša ruska teniserka Jekaterina Bičkova, na dan kada je završila profesionalnu karijeru izazvao je zemljotres u svetskim medijima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ruskinja je bez želje da išta zadrži za sebe, otkrila mnoge stvari iz sveta "belog sporta", a neke sumnje je samo potvrdila. Ona je tako pričala da postoje devojke koje vode po turnirima momke koji "odrađuju razne muške poslove" za njih, ali i na temu seksualnog opredeljenja među igračicama na WTA turu.

foto: Profimedia

Bičkova je tako rekla da je Dominika Cibulkova do udaje imala takvog "momka" i da to uopšte nije krila.

- Stalno nam i govori "Meni je on potreban. Sa njim mi je božanstveno. Zabavan je, prava klasa". Ona objašnjava da bi mogao da zarađuje 200 evra po Slovačkoj, kada bi tamo nešto radio, ali da mu je lepše sa njom. Uostalom, ako njoj to prija, zašto da ne? Njen izbor. Dominika (Cibulkova) je, generalno gledano, možda i najpozitivnija devojka u elitnoj konkurenciji. Igra tenis 'brzo', tako i živi.

A onda se dotakla i teniserki koje imaju sklonost ka istom polu i između redova poručila je da je svaka deseta teniserka lezbejka i zatim počela da nabraja imena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.