"NOVAK TREBA DA SE POKAJE" - Bruka, Australijanci se OVAKO "raduju" povratku Đokovića!
Novak Đoković, Foto: EPA/Allesandro Di Marco

ne prestaju

"NOVAK TREBA DA SE POKAJE" - Bruka, Australijanci se OVAKO "raduju" povratku Đokovića!

Tamošnji političari opet ne ostavljaju Novaka na miru

Objavljeno:

Novak Đoković je juče trijumfalno završio najtubulentniju sezonu u karijeri, i iako nije završio istu kao svetski broj jedan, pokazao je da je najbolji teniser na svetu u ovom trenutku.

A posle zimskog odmora početkom naredne godine ga očekuje put u Australiju, odakle je prošle zime bio deportovan dan uoči Australijan opena jer nije bio vakcinisan protiv koronavirusa.

Nedavno mu je ukinuta trogodišnja zabrana ulaska u Australiju koja mu je bila izrečena, ali izgleda da tamošnji političari opet ne ostavljaju Novaka na miru.

Novak Đoković
foto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tako se sada u razgovoru za australijski ''The Age'' oglasio lider opozicione Liberalne partije Piter Daton, koji je bio među onima koji su se zalagali za veto srpskom šampionu.

Daton je rekao je da je oduševljen Novakovim povratkom u Australiju, ali je istovremeno uveren da bi Đoković trebalo da se ''iskreno pokaje'' za ono što se dogodilo početkom godine.

- Mislim da je prikladno da se vrati, da ćemo imati sjajan turnir sa njim, iako mislim da mora da se pokaje zbog onoga što je uradio prošle godine, gledajući stvari iz sadašnje perspektive - rekao je Daton.

A do tada će i Novak, kao i svi mi zajedno, bodriti reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.