NOVAK DOPUTOVAO U LONDON! Srpski teniser presrećan što će učestvovati na Lejver kupu! (VIDEO)
Novak Đoković prilikom dolaska u London na Lejver kupu, Foto: Printscreen/Twitter/LaverCup

spreman za nastup!

NOVAK DOPUTOVAO U LONDON! Srpski teniser presrećan što će učestvovati na Lejver kupu! (VIDEO)

Ovo egzibiciono takmičenje biće u neku ruku i istorijsko jer će se na njemu od tenisa oprostiti Rodžer Federer

Objavljeno: 16:43h

Iz Monte Karla gde je trenirao prethodnih nekoliko dana, Novak Đoković je stigao u London gde će od 23. do 25. septembra igrati na Lejver kupu.

Sedmi igrač sveta će u timu Evrope biti zajedno sa Rafaelom Nadalom, Endijem Marijem i Rodžerom Federerom. Lejver kup biće u neku ruku i istorijsko takmičenje jer će se na njemu od tenisa oprostiti Rodžer Federer, vlasnik 20 grend slem titula.

Za Tim Evrope pored četvorice najvećih u istoriji belog sporta igraće i Stefanos Cicipas, Kasper Rud, kao i Mateo Beretini koji je rezerva. Treneri su Bjern Borg i Tomas Enkvist. Boje Tima Sveta braniće Feliks Ože-Alijasim, Tejlor Fric, Dijego Švarcman, Aleks de Minor, Fransis Tijafo, Džek Sok, dok je rezerva Tomi Pol. Treneri su Džon i Patrik Mekinro.

- To je verovatno prilika koja se pruža jednom u životu - rekao je Đoković o šansi da bude deo tima Evrope na egzibicionom takmičenju.

Podsetimo, pravo iz Londona, Nole će otići u Tel Aviv gde će igrati na prvom takmičenju još od Vimbldona na kojem je osvojio titulu.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.