Ivanišević veruje u neočekivanog šampiona Australije, ali on nije pretnja Đokoviću! (FOTO)
Foto: Profimedia

MNOGO JE LAKŠE KAD SI IGRAČ...

Ivanišević veruje u neočekivanog šampiona Australije, ali on nije pretnja Đokoviću! (FOTO)

- Dobro je za tenis što ima sve više 'gladnih' igrača koji misle da mogu da pobede najbolje, ali je dobro i za same favorite. Zbog toga će trenirati više i pokušavati da budu bolji. Jeste da su osvojili sve, posebno Novak, ali uvek je potrebna motivacija, između ostalog je naveo Hrvat
Objavljeno:

Bivši hrvatski teniser, Goran Ivanišević, pomno prati dešavanja na Australijan openu, koji je u svojoj prvoj nedelji ostao bez dvojice najboljih tenisera sveta, Endija Marija i Novaka Đokovića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako neće biti Škota i Srbina, iako je Rodžer Federer napravio pravi podvig prolaskom u polufinale, Ivanišević smatra da će turnir uzeti neko ko nikada do sada nije.

Hrvatska bajka u Melburnu nastavljena: Suze radosnice posle 18 godina čekanja! (FOTO) (VIDEO)

foto: Reuters

- Mnogo je momaka koji mogu da osvoje Gren slem, biće interesantno ove godine. Postoji šansa da u finalu vidimo veliki duel Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ali mislim da će turnir osvojiti neko ko nikada nije trijumfovao na Gren slemovima. Ne znam zašto, jednostavno imam takav osećaj. Imam dva imena – Miloš Raonić i Grigor Dimitrov - rekao je Ivanišević, prenosi "B92".

Vrisak Olge Danilović odjeknuo Melburnom: Srpska teniserka u kolicima i bolovima napustila teren! (FOTO)

Što se tiče samog vrha na ATP listi, smatra da se on neće skoro menjati.

Čitav teniski svet želi da vidi ovo finale Australijan opena, osim dežurnog partibrejkera!

foto: Fonet

- Dobro je za tenis što ima sve više 'gladnih' igrača koji misle da mogu da pobede najbolje, ali je dobro i za same favorite. Zbog toga će trenirati više i pokušavati da budu bolji. Jeste da su osvojili sve, posebno Novak, ali uvek je potrebna motivacija. Kada je ima Rodžer Federer sa 35 godina, naći će je i njih dvojica. Po mom mišljenju, Đoković i Mari su i dalje ubedljivo najbolji teniseri na planeti i to se dugo neće promeniti. Vrlo brzo će se oporaviti od ovoga i uskoro možemo da očekujemo da osvajaju najveće titule - ističe Hrvat.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.