SELEKTOR ŠPANIJE NAJAVLJUJE DUEL SA SRBIJOM: Nas je to iznenadilo!
Dejvis Kup reprezentacija Španije, Foto: AP

njegove reči

SELEKTOR ŠPANIJE NAJAVLJUJE DUEL SA SRBIJOM: Nas je to iznenadilo!

Španija takmičenje startuje u sredu protiv Srbije

Objavljeno:

Selektor Dejvis kup reprezentacije Španije Serhi Brugera govorio je na konferenciji za medije pred početak tog takmičenja.

"Crvena furija" će igrati u grupi u Valensiji, koja će ugositi još Srbiju, Kanadu i Južnu Koreju.

- Srbija ima odličan tim, svi njihovi igrači igraju na visokom nivou. Veliki je udarac što ne igra Đoković, ali imaju Kecmanovića, Đerea, Krajinovića, Lajovića, Ćaćića za dubl. Kanada je u poslednjem trenutku dobila Feliksa Ože-Aljasima, tu je Vasek Pospišil, koji ima dosta iskustva na Turu. Koreja, takođe, ima dobrog broja jedan - rekao je Brugera.Još uvek nije poznato da li će Karlos Alkaras nastupiti.

- Znali smo da će se to dogoditi pre ili kasnije, ali sve je došlo brzo, što je impresivno. Trenutno ne mogu da potvrdim da će igrati. Prvo moram da vidim kako je. To što je najmlađi broj jedan ikada dovoljno govori o njegovom nivou. Doći će u utorak ujutru i videćemo kako je. Zavisiće od njegovog ličnog osećaja - dodao je on.

Nisu očekivali ovakav teren u Valensiji.

- Iznenadilo nas je što je podloga spora. Moraćemo da se prilagodimo, igrom i mentalno. Biće mečeva sa dosta razmena, biće teško osvojiti poen. Biće borbe u svakom meču - podvukao je Brugera.

Španija takmičenje startuje u sredu protiv Srbije.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.