ORGANIZATOR JU ES OPENA SE OGLASIO POVODOM ĐOKOVIĆA!
Novak Đoković, Foto: Starsport©

brza reakcija

ORGANIZATOR JU ES OPENA SE OGLASIO POVODOM ĐOKOVIĆA!

Podsetili su i da bi oni rado imali sve najbolje tenisere u svom žrebu, ali da je pravilnik Vlade SAD-a, odnosno Zdravstvene organizacije, bio prepreka Đokoviću da uđe u SAD, ako se ne vakciniše

Objavljeno:

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković definitivno neće nastupiti na ovogodišnjem Ju Es openu.

Ovu vest potvrdio je sam Novak na društvenim mrežama, i odmah dobio veliku podršku razočaranih navijača, a bes je iskazao i jedan američki novinar.

Novak Đoković, Vimbldon, Tenis
foto: ANDY RAIN/EPA

Sada su se oglasili i organizatori takmičenja u Njujorku.

- Novak Đoković se povukao sa ovogodišnjeg žreba za Ju Es open. Zvanična lista nosioca nije još uvek objavljena zbog žreba. Kako su kvalifikacije u toku, zbog Novakovog povlačenja nastupiće jedan "laki luzer".

Podsetili su i da bi oni rado imali sve najbolje tenisere u svom žrebu, ali da je pravilnik Vlade SAD-a, odnosno Zdravstvene organizacije, bio prepreka Đokoviću da uđe u SAD, ako se ne vakciniše.

- Novak je veliki šampion i nažalost neće moći da se takmiči ove godine. Kako nije u mogućnosti da uđe u zemlju zbog pravila o vakcinaciji federalne vlade koja se tiče onih koji nisu državljani SAD. Očekujemo Novaka nazad na Ju Es openu 2023. godine - stoji u saopštenju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.