Da sam na mestu Ðokovića, vakcinisao bih se! MEKINRO STAVIO HRVATA ZA FAVORITA US OPENA!
Džon Mekinro i Novak Đoković, Foto: EPA/Lynn Bo Bo

us open

Da sam na mestu Ðokovića, vakcinisao bih se! MEKINRO STAVIO HRVATA ZA FAVORITA US OPENA!

Legendarni teniser Džon Mekinro ponovo je zatražio od američkih vlasti da dozvole Novaku Ðokoviću da zaigra na poslednjem Grend slem turniru sezone, US openu.

Objavljeno: 08:36h

US open počinje 29. avgusta, a žreb je predviđen za četvrtak. Srpski teniser prema važećim propisima ne može da uđe na teritoriju SAD-a, pošto nije vakcinisan protiv koronavirusa.

VELIKI ĐOKOVIĆ! Stigla posebna čestitka sportistima iz zemalja bivše Jugoslavije za fantastične rezultate! (FOTO)

Pre nekoliko dana oglasili su se i organizatori turnira u Njujorku, koji su najavili da će se pridržavati odluka nadležnih vlasti, koji ulazak u SAD dozvoljavaju samo vakcinisanim stranim državljanima.

1 / 5 Foto: Starsport©

"Mislim da je glupost ne dozvoliti Ðokoviću da igra u Njujorku. Mislim da je to šala. Da sam na mestu Ðokovića, vakcinisao bih se, ali moramo da poštujemo i način na koji on razmišlja. Živimo u pandemiji već više od dve godine i oni ne dozvoljavaju Ðokoviću da igra? Mora da se šalite", rekao je Mekinro, koji je ranije više puta apelovao na nadležne vlasti u SAD da dozvole Ðokoviću ulazak u zemlju.

SKANDALOZNA TORTURA: Amerikanci UĆUTKUJU Novakove navijače! NEMAJU PRAVA GLASA!

Mekinro, koji je sada stručni komentator "Jurosporta", tvrdi da je Španac Karlos Alkaraz najveći favorit za osvajanje Ju-Es opena.

Džon Mekinro i Novak Đoković
Džon Mekinro i Novak Đokovićfoto: EPA/Lukas Coch

"Stavio bih i Hrvata Bornu Ćorića među favorite na Ju-Es openu, jer znam kako je dobro igrao u Sinsinatiju. Među favoritima se nalazi čak 15 tenisera. Međutim, ako bih morao da izdvojim samo jednog favorita, onda bi to bio Alkaras. On je izvrstan teniser i fizički je moćan", zaključio je bivši američki teniser, koji je četiri puta u karijeri trijumfovao u Njujorku.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.