OVO JE MNOGO VIŠE OD TENISKOG CENTRA! Slike Đokovića i Bogdanovića na zajedničkom treningu (FOTO)
Dva asa na jednom treningu, Foto: Printscreen/Instagram/bogdanbogdanovic

FIZIČKI I PSIHIČKI TRENING

OVO JE MNOGO VIŠE OD TENISKOG CENTRA! Slike Đokovića i Bogdanovića na zajedničkom treningu (FOTO)

Bogdana je, kao što znamo, povreda kolena odvojila od reprezentativne akcije

Objavljeno:

Srpski teniski as Novak Đoković se posle osvajanja Vimbldona posvetio sebi, svom umu i telu, koje je prvo maksimalno relaksirao na potezu od bosanskih piramida, preko Crne Gore i Hrvatske, ali da ga ne bi previše olabavio tokom relaksirajućih dana, vratio se onome što ga čini najboljim na svetu - treningu.

Novak je nedavno u svom fitnes carstvu u "TC Novak" na Dorćolu imao i sjajno društvo, proslavljenog srpskog košarkaša i reprezentativca Bogdana Bogdanovića, sa kojim je proveo neko vreme u radu, treninzima i razmeni sportskih i životnih iskustava.

NOVAK ĐOKOVIĆ TRENIRA SA MILJENIKOM NACIJE U BEOGRADU! (FOTO)

Bogdana je, kao što znamo, povreda kolena odvojila od reprezentativne akcije ovog puta i upravo su treninzi koje je radio pod profesionalnim nadzorom stručnjaka, i bili sumereni na stabilizaciju, jačanje i povratak kolena u najbolje stanje.

U isto vreme Novak je radio svoj set vežbi u koje se uključiao i šuter Atlante, koji je, psole prijatnog boravka, kod domaćina, imao samo reči hvale za sve što je imao na raspolaganju.

- Divan dan u Beogradu u teniskom centru Novak. Hvala ti što si nas ugostio Nole, ovo mesto je neverovatno i mnogo je više od teniskog centra - napisao je Bogdan.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.