Vajda konačno progovorio: Ovo je njegova ispovest o Bekeru i Imazu! (FOTO)
Foto: Fonet

zna šta novaku treba

Vajda konačno progovorio: Ovo je njegova ispovest o Bekeru i Imazu! (FOTO)

- Ja znam Novaka vrlo dobro i privatno i lično. Ja sam profesionalac i pitao sam sebe šta je sada prioritet. Novak je prošle godine sebe preispitivao i uspeo je da se pronađe i ostvari balans koji mu je potreban da krene ponovo prema svojim najvišim ciljevima. Imao je vremena za odmor, vremena da se posveti svojoj mladoj porodici i to mu je bilo potrebno
Objavljeno: 19:31h

Trener Novaka Đokovića, Marijan Vajda, dao je intervju za SBS radio i govorio o Australijan openu i nekim stvarima koje su se događale krajem prošle godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vajda je odmah potvrdio da je situacija u Đokovićevom timu veoma dobra. - U Novakovom timu je veoma dobra situacija. Novak se dobro pripremio za Australian Open i imao fantastičnu nedelju, jer je pobedio u finalu turnira u Dohi. Pokazao je pravu igru i pravu formu i to mu je pomoglo pred ovaj Grend Slem - rekao je Vajda.

Slovački stručnjak je dodao da je drugi teniser sveta imao dovoljno vremena za preispitivanje i da je sada potpuno posvećen tenisu. - Ja znam Novaka vrlo dobro i privatno i lično. Ja sam profesionalac i pitao sam sebe šta je sada prioritet. Novak je prošle godine sebe preispitivao i uspeo je da se pronađe i ostvari balans koji mu je potreban da krene ponovo prema svojim najvišim ciljevima. Imao je vremena za odmor, vremena da se posveti svojoj mladoj porodici i to mu je bilo potrebno, dodao je Vajda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.