Otkrivena tajna Nika Kirjosa: OTKUD JE BILO TOLIKE MRŽNJE U NJEMU - Šta ga je promenilo da bude bolji čovek?
Nik Kirjos, Foto: EPA/Kieran Galvin

VIMBLDON

Otkrivena tajna Nika Kirjosa: OTKUD JE BILO TOLIKE MRŽNJE U NJEMU - Šta ga je promenilo da bude bolji čovek?

Nik Kirjos će u nedelju od 15.00 igrati svoj najveći meč u životu pošto u finalu Vimbldona igra protiv Novaka Đokovića.

Objavljeno: 13:18h

Kirjos nikada ranije nije igrao ni u polufinalu grend slem turnira, a sada će imati priliku da se bori za najveći pehar u tenisu.

Australijanac se uzda u činjenicu da je oba puta savladao srpskog tenisera u međusobnim duelima i to bez izgubljenog seta.

Majka Nika Kirjosa pričala kako se teniser samopovređivao

TOTALNO LUDILO! Đoković i Kirjos se kladili pred finale - ko pobedi...

Kirjosovu karijeru do sada su obeležili retežno skandali, šokantne izjave i borba sa depresijom i teški trenuci, a priznao je i da je želeo da se ubije.

1 / 8 Foto: Profimedia

Uspeo je da sve to ostavi iza sebe, a o tome je pričao i njegov brat Kristos Kirjos koji je istakao koliko su svi srećni zbog njega.

"U poslednjih šest ili sedam godina, izgubio sam mog malog brata. Svet ga je promenio, tenis ga je promenio, postao je neko ko nije tu. Mnogi to ne znaju, ali Nik i ja nismo pričali neko vreme.

IZGLEDALO JE DA ZNAJU SVE JEDNO O DRUGOM: Iznenađenje - Ovo ni Jelena nije znala o Novaku!

Bio je toliko nesrećan i nesiguran u sebe, da je odgurnuo ljude od sebe koji su ga nosili u srcu i želeli mu sve najbolje. Od kada je upoznao devojku Kostin, mnogo toga se promenilo, ona mu je opet otvorila oči. Bio je veliki haos u Nikovom životu pre nego što ju je upoznao", piše Kristos u kolumni za "Sydney Morning Herald".

On je istakao da je za njih on sada već pobednik.

"Nik je već šampion Vimbldona za sve nas. Sve što sam tražio je da vidim kako se vratio da bude stari on i kako je ispunio sve što je hteo. Želim da ga vidim da pobeđuje u svakom aspektu života,".

Posebno je istakao šta sve to znači za porodicu.

"U nedelju uveče, ostatak sveta će dobiti Nika Kirjosa kao šampiona Vimbldona. Ja sam već dobio svog brata šampiona. Mama i tata dobili su nazad svog sina šampiona".

Espreso/Nova S


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.