ODVRATNA PLJUVAČINA BRITANKE: "Novak mislima prečišćava vodu, a nejgova žena 5G Jelena je vrlo UVRNUTA!"
Novak i Jelena Đoković, Foto: Filip Plavčić

opet

ODVRATNA PLJUVAČINA BRITANKE: "Novak mislima prečišćava vodu, a nejgova žena 5G Jelena je vrlo UVRNUTA!"

Jelena Đoković (35) ima čitav niz uvrnutih uverenja i delila je čak i teorije zavere sa svojim hiljadama pratilaca na Instagramu

Objavljeno: 16:16h

Novak Đoković u nedelju igra finale Vimbldona protiv Nika Kirjosa, i svi svetski novinari pišu o tom meču za koji svi jedva čekamo da počne.

Međutim ima kjudi kojima taj meč nije najbitiniji, nego vole da se bave nekim drugim stvarima koje nemaju nikakve veze sa finalom Vimbldona.

Tako je novinarka Harijet Džonson u tekstu koji je objavljen na jednom britanskom tabloidu izvređala Novaka i Jelenu Đoković. Ona je bez uvijanja, otvoreno udarila na njih dvoje.

- Pa, da li je Novak kontroverzniji od Nika? Teniser koji ne priznaje vakcine protiv korone ubeđuje nas da pozitivne misli prečišćavaju vodu, dok njegova uvrnuta žena Jelena veruje da je 5G mreža izazvala pandemiju - rekla je novinarka.

Ali sa druge stranje je spomenula da je Novak jedan od najboljih tenisera u istoriji i da što se toga tiče tu nema nikakve diskusije. Takođe navodi da je Novak protiv vakcina i da nekada se posvećuje nadrilekarstvu.

1 / 6 Foto: instagram/jelenadjokovicndf

- I baš kao i njen suprug, Jelena Đoković (35) ima čitav niz uvrnutih uverenja i delila je čak i teorije zavere sa svojim hiljadama pratilaca na Instagramu. U aprilu 2020. je njena objava o 5G mreži označena kao lažna informacija, a ova majka dvoje dece sebe opisuje kao osobu otvorenog uma, koja ima neutoljivu glad za znanjem -

Britanska novinarska se na kraju okrenula ka Novakovoj supruzi gde ja nastavila da piše o njoj, gde je imala i nekoliko pohvala.

- Novakova vrlo uvrnuta žena bila je uspešna manekenka koja se pojavila u više prestižnih kampanja. Ali ima i mozak pored lepote, i diplomu iz Milana. Vole se od tinejdžerskih dana i venčali su se u julu 2014. na Svetom Stefanu. Jelena je tada bila trudna, a trenutno vodi Fondaciju Novaka Đokovića koja se bavi obrazovanjem dece iz neprivilegovanih zajednica. Često je viđamo na tribinama, gde ne može da zadrži smiren izraz lica, već je na rubu suza ili besno reaguje na odluke sudija. Jednom je rekla da ne može da kontroliše svoje emocije dok gleda svog supruga, jer želi da on uvek bude srećan - zaključuje novinarka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.