CELA SRBIJA ĆE BITI PRIBIJENA UZ TELEVIZORE: Spremite se, evo kada Đoković igra finale Vimbldona!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

zna se termin

CELA SRBIJA ĆE BITI PRIBIJENA UZ TELEVIZORE: Spremite se, evo kada Đoković igra finale Vimbldona!

Novak je bio i ostao izraziti favorit za odbranu titule u Londonu, ali treba napomenuti da je kontroverzni Australijanac u dosadašnja dva duela sa Noletom pobedio oba puta bez izgubljenog seta

Objavljeno: 14:30h

Spektakl bi bio i da igraju egzibiciju, a kamoli finale Vimbldona.

Novak Đoković je bio i ostao izraziti favorit za odbranu titule u Londonu, naročito posle žreba u kom na putu do finala nije imao nijednog rivala koji ima iskustvo igranja makar polufinala nekog grend slema.

Tako je i u samoj završnici, ali je teško reći koliko će veličina događaja uticati na psihu protivnika jer je ta psiha... Pa, da kažemo, jedinstvena...

1 / 5 Foto: Profimedia

Nik Kirjos je neočekivano stigao do završne borbe za pehar. Pravio je usput sebi svojstvene skandale, ali i igrao dosta dobro, mada mu je sigurno mnogo značilo i povlačenje Rafaela Nadala i pre turnira aktuelnog vicešampiona Matea Beretinija.

U finalu ga čeka najveći izazov u vidu Đokovića koji juri četvrtu uzastopnu titulu šampiona Vimbldona, sedmu ukupno, čime bi stigao idola Pita Samprasa i stigao nadomak rekorda Rodžera Federera (8).

1 / 5 Foto: Profimedia

Treba napomenuti da je Australijanac u dosadašnja samo dva duela sa Noletom pobedio oba puta bez izgubljenog seta! U četvrtfinalu Akapulka marta 2017. je slavio sa 7:6 (9), 7:5, a samo 12 dana kasnije u 2. kolu Indijan Velsa bilo je 6:4, 7:6 (3) za Nika. Da li je vreme za naplatu dugova?

Poznat je termin velikog vimbldonskog finala. Đoković i Kirjos će kročiti na čuveni Centralni teren u 15 časova po srednjoevropskom (našem) vremenu, odnosno u 14 sati po lokalnom.

U isto vreme danas žensko finale igraju Ons Žabur i Jelena Ribakina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.