ŠTA JE UŠLO U KIRJOSA: Zar je on ovo rekao o Đokoviću, Nadalu i Federeru?!
Nik Kirjos, Foto: EPA/Erik S Lesser

ne zvuči prirodno

ŠTA JE UŠLO U KIRJOSA: Zar je on ovo rekao o Đokoviću, Nadalu i Federeru?!

Malo ko je očekivao Kirjosa u finalnoj borbi za pehar, ali povlačenje Nadala, izostanak Beretinija i svakako nikad zrelija igra doveli su ga dotle

Objavljeno:

Centralni teren Vimbldona u nedelju biće po prismotrom čitavog sportskog sveta - Novak Đoković i Nik Kirjos će u velikom dvoboju odlučiti ko će odneti titulu grend slema.

Malo ko je očekivao Kirjosa u finalnoj borbi za pehar, ali povlačenje Nadala, izostanak Beretinija i svakako nikad zrelija igra doveli su ga dotle. Australijanac je pre susreta imao samo reči hvale o svom narednom protivniku.

- Nikada više nećemo videti borca i takmičara poput Rafe. Nikad nećemo videti nekog ko igra bez napora kao Rodžer. Verovatno nikada nećemo videti nekog ko igra i pobeđuje kao što to radi Novak. Biće tužno kada budu otišli, a kada se to dogodi, osećam da mogu da podignem grend slem trofej, ali - da ne stvaram pritisak - rekao je Kirjos.

Nik Kirjos, Vimbldon, Tenis
foto: EPA/Tolga Akmen

Ekscentrični teniser je znao preko društvenih mreža da izgovori mnogo loših stvari o Novaku, a posle sage sa Australijom i vakcinacijom je stao na njegovu stranu. To je, jednostavno, Nik.

- Biće tužno kada Đoković, Nadal i Federer budu otišli - naveo je Kirjos, a onda dodao da se nada da će mlađi momci ipak uspeti da preotmu primat Novaku i Rafi.

- Dolazi veliki broj mladih igrača. Alkaras je neverovatan. Videli ste šta je Siner u stanju da uradi. Čak i Nakašima, način na koji je odigrao ovaj turnir. Mislim, ipak, da ja i ti momci možemo da uđemo u njihove cipele - zaključio je Kirjos.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.