Dovoljno je reći Ana, zna se na koga se misli!
Foto: Dado Đilas

zahvalnost!

Dovoljno je reći Ana, zna se na koga se misli!

Ivanović je u sredu saopštila da je završila profesionalnu karijeru pošto je posle povreda zaključila da više ne može da igra na najvišem niovu
Objavljeno:

Predsednik Teniskog saveza Srbije (TSS) Mirko Petrović rekao je danas da je Ana Ivanović mnogo učinila za domaći tenis i da je svojim igrama i pojavom postala prepoznatljiv znak Srbije u svetu sporta. Ivanović je u sredu saopštila da je završila profesionalnu karijeru pošto je posle povreda zaključila da više ne može da igra na najvišem niovu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Odajući duboku zahvalnost Ani Ivanović na svemu što je učinila za srpski tenis, ne možemo da se ne osvrnemo na njene blistave trenutke na terenima širom sveta koji su naciju podizali na noge a ime naše zemlje upisivali u sam vrh sporta u ženskoj konkurenciji. Od časa kada je, posle velike borbe, stigla do finala Vimbldona za juniorke, pa do istorijskog osvajanja trofeja na grend slemu Rolan Garosu, Ana Ivanović utirala je put slave i postala legendarna sportska diva u žiži zanimanja svetske javnosti, donoseći popularnost i našem tenisu i našoj zemlji - navodi se u saopštenju.

Iako se priča svašta, ovo je PRAVI RAZLOG zbog koga se Ana Ivanović povukla! (FOTO)

- Postala je naš znak prepoznavanja u svojevrsnoj sportskoj diplomatiji - dodaje se u saopštenju TSS koje je potpisao predsednik Mirko Petrović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.