VILANDER VELIČAO ĐOKOVIĆA PRED 'NAJBITNIJI MEČ U ISTORIJI TENISA': Moramo da cenimo ovaj trenutak! (VIDEO)
Novak Đoković/Mats Vilander, Foto: Printscreen/Eurosport, Profimedia

sad, pa ko zna kad

VILANDER VELIČAO ĐOKOVIĆA PRED 'NAJBITNIJI MEČ U ISTORIJI TENISA': Moramo da cenimo ovaj trenutak! (VIDEO)

Šveđanin očigledno misli na sve veće probleme koje Nadal ima sa hroničnom povredom levog stopala, a koja ga ove godine nije svrstal u prvog favorita na pariskoj šljaci

Objavljeno:

Bivši teniski šampion a sad komentator Jurosporta, Mats Vilander, govorio je o spektaklu koji je pred nama - Novak Đoković protiv Rafaela Nadala u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Vilander je izuzetno uzbuđen pred meč i podseća na prošlogodišnje polufinale koje je dobio srpski teniser, jer sada ponovo ima priliku da izjednači rekord Nadala od 21 grend slem titule.

1 / 6 Foto: EPA/Christophe Petit Tesson

- Neverovatno sam uzbuđen jer se sećam prošle godine kada su igrali u polufinalu, a ja sam rekao da će to biti možda i najbitniji meč u istoriji tenisa, jer je pobednik tog duela trebalo da osvoji 20. grend slem titulu. Sada to kažem ponovo. Ozbiljno mislim da moramo da cenimo ovaj trenutak, jer ne znam koliko će još puta njih dvojica igrati, da li na Rolan Garosu ili na Ju Es openu… Ovo je sigurno velika prilika da uživamo u ova dva igrača - izjavio je Vilander.

Šveđanin očigledno misli na sve veće probleme koje Nadal ima sa hroničnom povredom levog stopala, a koja ga ove godine nije svrstal u prvog favorita na pariskoj šljaci. Sa druge strane, Vilander je imao pohvale za Đokovićevu igru.

- Novak igra neverovatno dobro. Samouveren je, igra izuzetno agresivno, drop-šotove pogađa pravovremeno, a koristi i energiju publike. Publika navija za autsajdere – ne nužno protiv Novaka – a on to koristi da im pokaže da je on najbolji na svetu. I to mu pomaže.

Trostruki šampion Frenč opena najavljuje spektakl.

- Očekujem istu stvar i protiv Rafe, jer niko u Parizu nije protiv Rafe – ne zanima me ko je u pitanju – tako da će i ta emotivna borba biti sjajna. Iskreno, nadam se da ću imati mesto na tribinama da gledam - dodao je Mats Vilander.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.