JELENA DOKIĆ PROŠLA KROZ PAKAO! Tukao je do nesvesti, nazivao ku**om: JEZIVI DETALJI!
Jelena Dokić, Foto: instagram/dokic_jelena

Detalje otkrila u knjizi

JELENA DOKIĆ PROŠLA KROZ PAKAO! Tukao je do nesvesti, nazivao ku**om: JEZIVI DETALJI!

Autobiografija bivše teniserke Jelene Dokić "Nesalomiva" potresla je svet kada je ugledala svetlost dana.

Objavljeno:

U njoj je otkrila strašne stvari, opisala je kako ju je otac Damir mučio, te da ju je tukao još kada je imala šest godina.

Jelena Dokić je poseban akcenat u njoj stavila na odnos sa ocem, koji ju je fizički i emotivno maltretirao. Ona objašnjava da se prvi put sa tom torturom susrela još kada je imala šest godina, a kako je vreme prolazilo, njene muke su bile sve veće.

U knjizi je Dokićeva opisala da bi je otac tukao kaišem kada bi loše odradila trening, a nije prolazila i bez šutiranja posle kog je ostajala krvava i modra.

- Nazivao bi me ku**om, a najgore je bilo kada sam izgubila na turniru u Kanadi 2000. godine. To je stvarno ružno sećanje koje će zauvek ostati sa mnom. Završila sam u nesvesti! Strašno me je tukao - navela je Dokićeva u knjizi "Nesalomiva".

- Sve je počelo bukvalno prvog dana kada sam uzela reket u ruke i vremenom je gubio kontrolu. Posle poraza u polufinalu Vimbldona od Lindzi Devenport potpuno je poludeo. Udarao me je, vređao… Kada sam konačno pronašla telefon, rekao mi je da sam maloletnica od 17 godina i da se ne vraćam u hotel u kojem je bila cela moja porodica. Spavala sam u svlačionici Vimbldona dok agenti nekih igrača nisu kontaktirali mog menadžera koji me je poveo sa sobom - napisala je Jelena.

Ona je tenisku karijeru okončala 2014. godine, a najbolji plasman na VTA listi bio joj je četvrto mesto. Proricana joj je velika karijera, ali nije uspela da do kraja ostvari potencijal.

Espreso/Sportal


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.