"NISAM HTELA DA DOČEKAM 22. ROĐENDAN!" - Šokantna ispovest teniserke, htela da se baci sa nadvožnjaka!
Destani Ajava, Foto: EPA/James Ross

auh!

"NISAM HTELA DA DOČEKAM 22. ROĐENDAN!" - Šokantna ispovest teniserke, htela da se baci sa nadvožnjaka!

Ne nose se svi dobro sa instant slavom, pogotovo ako ih zadesi u tinejdžerskom dobu

Objavljeno:

U popularnim sportovima je sve više novca bez obzira na krize jer je to deo industrije zabave poput filma i muzike i uvek ima jaku televizijsku publiku koja je glavni izvor prihoda.

Uz to, stalno se pomeraju granice i traže nove zvezde - što mlađe, to bolje. Ali, ne nose se svi dobro sa instant slavom, pogotovo ako ih zadesi u tinejdžerskom dobu.

U tenisu je najbolji primer za to grend slem šampionka Naomi Osaka, ali još drastičniju ispovest je dala mlada australijska teniserka poreklom iz Samoe, Destani Ajava.

Destani Ajava
foto: EPA/Dave Hunt

Ona je ostala upamćena kao prva "milenijumska beba" (osobe rođene posle 2000. godine) koja je upisala pobedu na nekom WTA turniru, kada je 2017. godine savladala Amerikanku Betani Matek-Sends u Brizbejnu.

Bila je i prva teniserka rođena 2000. godine koja je nastupala u glavnom žrebu nekog grend slema. Te sezone bila je 147. na WTA listi. Ali, onda je krenuo sunovrat.

Ajava je 10. maja napunila 22 godine, a potresnim saopštenjem u objavi na društvenim mrežama je šokirala javnost.

- U noći 17. aprila, htela sam da se bacim sa nadvožnjaka na autoput. Tri čoveka su prolazila, odvukla me i odvezla kući. Nisam želela da dočekam 22. rođendan. Ponekad ljudi na koje naiđete u životu mogu da učine da se osećate nedostojnim da budete voljeni, ali na kraju sam naučila: Bog je milostiv i neće dozvoliti da budete iskušani preko svojih snaga, ali će vašim iskušenjima pružiti i izlaz da biste mogli da izdržite. Hvala vam na podršci - napisala je Ajava na Instagramu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.