UPALIO SE ALARM! Evo zašto je Đoković OTKAZAO konferenciju za novinare!
Novak Đoković, Foto: Starsport

nije dobro!

UPALIO SE ALARM! Evo zašto je Đoković OTKAZAO konferenciju za novinare!

Srpski as je odložio konferenciju za danas u 14.30, a sada je poznato i zašto

Objavljeno: 08:57h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je otkazao unapred zakazanu konferenciji za medije pred "Serbia Open", a sada je otkriveno i zašto je to učinio.

Srpski as je nedavno izgubio u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu, pa će pokušati da do željene forme stigne u svom Beogradu.

Posle duže pauze na koju je bio primiran zbog toga što nije vakcinisan, Novaku je teško da se vrati u takmičarski ritam.

Kako piše "Sportski žurnal", umesto na konferenciji Novak se pojavio na centralnom terenu beogradskog ATP turnira da odradi još jedan trening, drugi tog dana.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: EPA/Sebastien Nogier

Đoković je pre podne sparingovao sa Dancem Holgerom Runeom, 79. na svetu, ali nije bio zadovoljan, pa je odlučio da ponovo izađe na teren.

Stigla je informacija da se konferencija za medije odlaže za danas u isto vreme (14.30).

Novak je juče u popodnevnom treningu sparingovao sa prvim trenerom, Goranom Ivaniševićem, a već danas ćemo saznati kako se oseća pred početak turnira.

Đoković će na teren u sredu ili četvrtak. On je prvi nosilac, a kao i preostala trojica glavnih kosturaša, Rusi Rubljov, Hačanov i Karacev, slobodan je na startu. U drugom kolu će dočekati pobednika meča Lasla Đerea i Hamada Međedovića.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Twitter/printscreen

U četvrtfinalu je moguć izuzetan derbi, dostojan gren slem finala – Đoković bi mogao da ukrsti rekete sa Dominikom Timom. Ceo svet još uvek pamti njihov duel za pehare na Australijskom openu 2020, kada je Nole posle preokreta osvojio osmu titulu.

Umesto Tima bi protivnik mogao da bude i Miomir Kecmanović koji je poslednje turnire sjajno igrao i u usponu je forme.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.