NAJVEĆA KRAĐA U ISTORIJI TENISA! Oštećenom nakon meča pretili SMRĆU! (VIDEO)
Stiven Diez, Foto: Twitter/Fernando Murciego

da li je ovo moguće?

NAJVEĆA KRAĐA U ISTORIJI TENISA! Oštećenom nakon meča pretili SMRĆU! (VIDEO)

Neverovatna situacija dogodila se u završnoj rundi kvalifikacija teniskog turnira u Hjustonu.

Objavljeno:

Stiven Diez, 292. teniser sveta, slavio je pobedu protiv 361. igrača na ATP rang-listi Gijsa Brauera, a potom je sudija odlučio da ponovi poslednji poen.

Vođstvom Dijeza 6:4 i meč loptom pri 5:4, Brauer je odlučio da igra servis volej. Servirao je, izašao na mrežu i izgubio poen.

„Gem, set, meč“, uzviknuo je sudija dok je Diez slavio.

A onda šok... Sudija je odlučio da proveri da li je Brauerov servis završio u autu, zaključio je da nije i ponovio poentu. Šokiran, Diez je gledao u neverici i pozvao nadzornika, ali ni on nije mogao da pomogne.

Nakon toga je izgubio ponovljeni poen, zatim servis i drugi set, da bi na kraju osvojio samo dva gema u odlučujućem setu.

Španska Marca je ovo nazvala najvećom krađom u istoriji tenisa.

„Nemam ništa protiv sudije, mislim da je želeo da uradi najbolji posao, ali šta se desilo... Vidite svi da je protivnik nastavio da igra posle servisa i pokušao da mi vrati. Počeo sam da se rukujem sa protivnikom, a sudija se spustio, pogledao je trag lopte posle servisa. To je bila njegova prva greška. Druga je što je izabrao potpuno pogrešan trag, napravio je skoro metar grešku", rekao je Diez posle meč i nastavio da nabraja sudijske greške.

"Treća greška je što nije odustao ni nakon što mu je linijski sudija rekao da je pogrešio i da je tražio pogrešnu stazu. Četvrta greška mi je govorila da protivnik nije nastavio da igra poen posle servis", dodao je Diez, i otkrio da su mu mnogi kladioničari nakon meča prietili smrću.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.