RUS PORAZIO AMERIKANCA za nastavak takmičenja na prestižnom turniru!
Andrej Rubljov, Foto: Epa/ JOHN G MABANGLO

sedmi porazio 30.

RUS PORAZIO AMERIKANCA za nastavak takmičenja na prestižnom turniru!

Ruski igrač je do pobede nad 30. teniserom sveta došao za sat i 11 minuta.

Objavljeno:

Sedmi teniser sveta Andrej Rubljov plasirao se u osminu finala mastersa u Indijan Velsu, pošto je savladao Amerikanca Frensisa Tijafoa rezultatom 2:0. Po setovima je bilo 6:3, 6:4.

Tijafo je u prvom gemu napravio brejk, koji je ruski teniser vratio u četvrtom, da bi zatim u osmom gemu došao do ključne prednosti. U drugom setu Rubljovu je bio dovoljan brejk u petom gemu.

On će u osmini finala igrati protiv poljskog tenisera i 11. igrača na svetu Huberta Hurkača, koji je sa 7:6, 6:3 pobedio domaćeg igrača Stiva Džonsona.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov je do plasmana među 16 najboljih došao pobedom nad kazahstanskim igračem Aleksanderom Bublikom sa 6:3, 6:4.

Dimitrov će za narednog rivala imati Amerikanca Džona Isnera. Domaći teniser je u trećem kolu pobedio 14. igrača sveta Argentinca Dijega Švarcmana sa 7:5, 6:3.

U druga dva meča osmine finala u ovoj polovini žreba sastaće se srpski teniser Miomir Kecmanović i šesti igrač sveta Mateo Beretini, odnosno Amerikanac Tejlor Fric i Australijanac Aleks De Minor.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.