FAVORIT ZA ROLAN GAROS?! Mari zna na koga bi "stavio novac"! Da li je to NOVAK?
Endi Marej, Foto: Profimedia

rolan garos

FAVORIT ZA ROLAN GAROS?! Mari zna na koga bi "stavio novac"! Da li je to NOVAK?

Endi Marej revoltiran ispadom gledaoca prema Naomi Osaki, ali je osim toga komentarisao i Novaka Đokovića i Rafaela Nadala

Objavljeno: 17:07h

Endi Marej kaže da teniseri moraju da budu spremni na uvredljivo navijanje sa tribina, jer se to dešava i na ostalim sportovima, a uporedio je tenis sa košarkom i fudbalom.

Trenutna forma Rafaela Nadala i njegova godinama odlična igra na šljaci glavni su razlozi zbog kojih nekadašnji svetski broj 1, Endi Marek, smatra da je Španac glavni favorit za osvajanje Rolan Garosa.

- Kako stvari trenutno stoje, moj izbor je Rafa za osvajanje titule u Parizu. Novak je igrao jako malo takmičarskog tenisa, dok je Rafa ekstremno dobro ušao u sezonu. Čak je i on rekao da je u poziciji, koju ni sam nije očekivao nekoliko meseci ranije!

1 / 8 Foto: Starsport

Trenutno je verovatno veoma opšuten i oseća manje pritiska nego na prethodnih nekoliko Rolan Garosa. Ipak, ne bih eliminisao Novaka, ali mu neće biti lako jer je propustio baš mnogo tenisa - istakao je Mari.

Da podsetimo, Đoković je propustio masters u Indijan Velsu, a neće igrati ni turnir u Majamiju. Očekuje se da srpski teniser nastupi u Monte Karlu od 9 do 17 aprila, kao i na Belgrade Openu. Kada je reč o turnirima koji prethode Rolan garosu, igra se turnir u Barseloni, kao i u Madridu i Rimu.

Espreso/Informer


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.