PA SAD KAD NEMA NOVAKA LOGIČNO DA JE ON FAVORIT: Direktor Indijan Velsa izneo svoje mišljenje o turniru!
Foto: EPA/John G Mabanglo

videćemo

PA SAD KAD NEMA NOVAKA LOGIČNO DA JE ON FAVORIT: Direktor Indijan Velsa izneo svoje mišljenje o turniru!

Poslednji trijumf u Indijan Velsu Nadal je ostvario još 2013. kada je u finalu pobedio Huana Martina del Potra

Objavljeno:

Tomi Has, direktor Mastersa i Indijan Velsu, veruje da će Rafael Nadal nastaviti sa serijom dobrih rezultata i u Indijan Velsu.

Španski teniser ima fantastičan početak sezone, osvojio je 21. grend slem trofej u Australiji, ukupno tri titule od starta sezone uz skor od 15-0, što mu je najbolji učinak u prva dva meseca.

Has kaže da je jedan od razloga što Nadal voli da igra na turniru u Kalifornijskoj pustinji i taj što su tamo fantastični uslovi.

- Rafael Nadal ima skoro 35 godina i nikada nije imao start sezone kao sada, vratio se posle povrede, a osvojio je tri titule. On je po mom mišljenju taj koji će biti glavni izazov svima ovde, u to nema sumnje. I očigledno je da kod nas uživa u svakom pogledu. Imate mnogo mladih momaka poput Andreja Rubljova, Danil Medvedev je broj jedan, pokušava to da dožake, zatim su tu Zverev, Cicipas, mnogo momaka koji kucaju na vrata, ali Nadal po svemu mora da bude favorit u Indijan Velsu - kaže Has.

Nadal je poznat i kao veliki ljubitelj golfa, a u neposrednoj blizini ima sjajne uslove i da praktikuje taj sport i tako se opušta.

Rafael Nadal
foto: EPA/David Guzman

- On je jedan od igrača koji vole da odsednu u Porkjupin Kriku, privatnom imanju Larija Elisona, gde može da igra golf svakog dana ako to poželi. Obožava da bude tamo i želi da ostane što je moguće duže. Ako je zdrav, pripazite ga se - podvukao je Has.

Nadal je u Indijan Velsu trijumfovao tri puta, na startu je slobodan, a u trećoj rundi na vidiku je moguć meč sa Britancem Danom Evansom.

Poslednji trijumf u Indijan Velsu Nadal je ostvario još 2013. kada je u finalu pobedio Huana Martina del Potra.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.