"SREĆAN SAM ŠTO PRIČU NA SP ZAVRŠAVAM U FINALU"! Mesi o poslednjem meču na Mundijalu (FOTO)
Lionel Mesi, Foto: EPA/NOUSHAD THEKKAYIL

"daćemo sve od sebe"

"SREĆAN SAM ŠTO PRIČU NA SP ZAVRŠAVAM U FINALU"! Mesi o poslednjem meču na Mundijalu (FOTO)

Savršeno je što će se sve završiti baš na ovaj način, rekao je kapiten "gaučosa"

Objavljeno:

U finalu Svetskog prvenstva u Kataru u nedelju od 20 časova na stadionu Lusail sastaju se Argentina i aktuelni branilac trona Francuska.

Ova utakmica biće posebna jer će Lionel Mesi, kapiten "gaučosa" na svom petom Mundijalu odigrati poslednji meč u okviru planetarne smotre.

- Veoma sam srećan što ću svoju priču na Svetskom prvenstvu završiti u finalu, vidim i koliko u tome uživaju svi u Argentini. Mnogo je vremena između ovog i narednog Mundijala i mislim da za njega neću moći da budem spreman. Savršeno je što će se sve završiti baš na ovaj način - rekao je Mesi.

Lionel Mesi
Lionel Mesifoto: EPA/Tolga Bozoglu

Fudbaler Pari Sen Žermena na Svetskom prvenstvu ima pet golova i tri asistencije i kandidat je za "Zlatnu loptu" turnira u Kataru.

- Daćemo sve od sebe, kao što smo radili i do sada kako bi smo ovoga puta zaista bili najbolji. Uživao sam prethodnih godina i zaista uživam u svemu što nam se dešava. Pobeda na Kopa Amerika i dolazak do finala Mundijala, 36 utakmica bez poraza, to je zaista neverovatno. Nadam se da ljudi u Argentini uživaju u onome što radimo, mogu da budu sigurni da ćemo dati sve što imamo - istakao je kapiten "gaučosa".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.