MESI POSLE VELIKE POBEDE ZAPALIO INSTAGRAM: Njegova psovka je dobila čak 19.000 lajkova, evo šta je rekao!
Fudbaleri Argentine, Foto: EPA/Friedemann Vogel

NIJE MOGAO DA PREĆUTI

MESI POSLE VELIKE POBEDE ZAPALIO INSTAGRAM: Njegova psovka je dobila čak 19.000 lajkova, evo šta je rekao!

Ispod ove poruke odmah su se javili i Mesijevi saigrači

Objavljeno:

Argentina je prvi finalista Mundijala u Kataru, jer je u prvom polufinalu pobedila Hrvatsku sa 3:0.

Golove za Gaučose su postigli Mesi u 34. minutu sa bele tačke, a preostala dva su delo Hulijana Alvareza, prvi u 39,a drugi u 69. minutu posle sjajnog solo prodora upravo Mesija koji je time ponizio Joška Gvardiola po mnogima verovatno najskupljeg štopera na svetu.

Posle ove velike pobede Lionel Mesi se oglasio na Instagramu, gde se zahvalio navijačima na podršci, napisao je fudbaler PSŽ-a uz nekoliko fotografija sa meča protiv Hrvatske. Na pravoj se vidi kako proslavlja gol sa Alvarezom , kome je Mesi bio glavni uzor.

Argentinac je napisao: - Vratili smo se i smogli snage da odigramo još jednu sjajnu utakmicu. Hvala puno svima koji su verovali ovoj grupi! Idemo, Argentino, je*ote - stoji na Mesijevom Instagramu.

Ispod ove poruke odmah su se javili i Mesijevi saigrači iz nacionalnog tima. Objavu su komentarisali Anhel Di Marija, Lisandro Martinez, Rodrigo De Pol, Hulijan Alvarez, Alhandro "Papu" Gomez, Emilijano Martinez, Paulo Dibala, povređeni Đovani Lo Selso, ali i neki bivši saigrači poput Ezekijela Lavecija, Marka Bartre, Karlosa Pujola, Deka, Đerara Deulofeua.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.