NENAD BJEKOVIĆ PREPONOSAN: Niko ne želi Srbiju za protivnika!
Piksi i Bjeković, Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

optimistično!

NENAD BJEKOVIĆ PREPONOSAN: Niko ne želi Srbiju za protivnika!

Nenad Bjeković hvali Piksija i "orlove" i očekuje velike rezultate na Mundijalu

Objavljeno: 13:23h

Zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković kaže da je dolazak Dragana Stojkovića na mesto selektora jedan od najboljih poteza u istoriji saveza.

Bjeković je dodao da je Piksi najveće ime srpskog fudbala.

- U rekordnom roku je preporodio državni tim i vratio ga u vrh evropskog i svetskog fudbala. Često smo u društvu selektora najjačih fudbalskih sila i imponuje kada čujete da niko od njih ne želi Srbiju za protivnika na Svetskom prvenstvu - izjavio je Bjeković.

Nenad Bjeković
Nenad Bjekovićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Dodaje da ova generacija fudbalera Srbije još nije pokazala šta sve ume.

- Ušao sam u svlačionicu posle pobede protiv Portugala i rekao igračima da su vratili veru nacije u srpski reprezentativni fudbal i da sam uveren da to nije njihova poslednja reč. Ova generacija je joč u mlađim kategorijama naučila da razmišlja šampionski i zato me ne čude hrabre izjave igrača da će dogurati do završnice Mundijala. Očigledno je da Stojkovićev optimizam i energija deluju zarazno na celu ekipu. Sve je to normalno. Ako ste u omladinskom uzrastu bili bolji od Brazila i osvojili Svetsko prvenstvo, zašto da se plašite bilo koga sada kada ste sazreli i izrasli u vanserijske fudbalere - zaključio je zamenik predsednika saveza.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.