ALEKSANDAR MITROVIĆ JE U BEOGRADU! Najnovije informacije oko povrede srpskog golgetera!
Aleksandar Mitrović, Foto: EPA/Frederik Varfjell

nadamo se najboljem

ALEKSANDAR MITROVIĆ JE U BEOGRADU! Najnovije informacije oko povrede srpskog golgetera!

Srpski as je već nekoliko dana u glavnom gradu Srbije gde je na terapijama

Objavljeno: 13:57h

Cela Srbija je u strahu zbog povrede srpskog napadača Aleksandra Mitrovića. Do Mundijala je ostalo još osam dana, a doktori rade sve kako bi uzdanicu Srbije oporavili do meča sa Brazilcima.

Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije se, prema saznanjima "Novosti", već nekoliko dana nalazi u Beogradu. On je na redovnim terapijama povređenog skočnog zgloba koji je "načeo" još 24. septembra u utakmici pretposlednjeg kola Lige nacija sa Švedskom u Beogradu.

"Orlovi" su tada pobedili 4:1, a Mitrović je bio na terenu i tri dana kasnije u Oslu, na utakmici sa Norveškom, kada je sa Dušanom Vlahovićem srušio "vikinge" i odveo Srbiju u A diviziju Lige nacija.

Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrovićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Nastupao je, posle kraće pauze, zatim Mitrović i u dresu Fulama i tresao mreže, ali se na dodatnim lekarskim pregledima ispostavilo da je njegova povreda zgloba teža nego što se u prvi mah činilo. Zato je odlučeno da ranije napusti London i dođe u Beograd na neophodne terapije i oporavak.

Mitrović je već skoro sedam dana u našem glavnom gradu, a između ostalog radi ograničene i dozvoljene vežbe oporavka kod Andrije Milutinovića, koordinatora fizičke pripreme i rehabilitacije A reprezentacije FSS.

Ono što nije dobro je da je u statusu povređenih igrača osim Mitrovića i Dušan Vlahović. Ali, pošto do premijere na Mundijalu sa Brazilom ima još punih 12 dana, ostaje nada da će Srbija napasti "karioke" sa svojim najboljim adutima.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.