SUZE I ŠTAKE! Olakšanje za Srbiju, zvezda Brazila PROPUŠTA Mundijal (VIDEO/FOTO)
Fudbalska reprezentacija Brazila, Foto: EPA/Christophe Petit Tesson

BRIGA MANJE

SUZE I ŠTAKE! Olakšanje za Srbiju, zvezda Brazila PROPUŠTA Mundijal (VIDEO/FOTO)

Ofanzivac napustio teren u 52. minutu zbog ozbiljne povrede lista

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru u grupnoj fazi igraće protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Selektor Dragan Stojković Piksi u stopu prati svoje "orlove", dok se Tite, strateg "karioka" našao u velikom problemu koji će pomoći našoj selekciji.

Tite
Titefoto: AP

Naime, Rišarlison (25) napustio je teren u 52. minutu u pobedi njegovog Totenhema nad Evertonom od 2:0 zbog ozbiljne povrede lista.

Napadač nije 100 odsto otpao sa spiska za planetarnu smotru, ali novinarima je dao izjavu na štakama uz suze i bolove.

- Teško je reći, bio sam blizu svog sna. Već sam imao povrede i nisam igrao dva meseca. Videćemo, imaću preglede, ali me boli i dok šetam. Moram da razmišljam pozitivno o Kataru, blizu je, ali... - rekao je Rišarlison.

U Brazilu su svi znali kako će izgledati ofanziva "karioka" na Svetskom prvenstvu, a činili bi je špic Totenhema, Vinisijus i Rafinja po krilima, dok bi Nejmar bio ofanzivni vezni, ali sada će situacija morati da se promeni.

Zanimljivo da se Rišarlison povredio protiv Evertona, kluba koji je ovog leta zaradio 58.000.000 evra na njegovoj prodaji, a do sada je u dresu Totenhema dao dva gola uz tri asistencije na 13 utakmica.

Sa druge strane, ofanzivac je u dresu nacionalnog tima od 2018. godine, tačnije posle Mundijala u Rusiji upisao 17 pogodaka na 38 nastupa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.